Abdürrahim Albayrak: "Dursun Özbek yeniden aday, biz onu destekleyeceğiz"

Transfer işlerine sıcak para harici girmediği sürece yönetimde iş yapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erden timur aday olursa digerlerini osurta osurta secilir

Mustafa cengiz ve burak elmasin secim kazandigi yerde kazanmama ihtimali yok. Kafatascilik hala var tabi ama eskisi gibi degil
Erden'in kazanması için liseden 2 aday çıkması veya Elmas'ın aldığı seçim gibi çok aday olması lazım bence

Falcao Kayserili çıktı

Abdurrahim Albayrak: "Falcao bana Monaco'da 'Benim için Monaco 5-6 milyon Euro bonservis istese, verir misiniz?' dedi, 'Veririz' dedik, ondan sonra 'Ben bonservisimi 0 alacağım ama maaşıma ekleyin o parayı' dedi. Biz öyle Falcao'ya yıllık 5 milyon Euro para verdik."

Adamın bons zaten 0 mış seni kekleyip 6m daha ekletmiş maaşına

Adam hala dolandırıldığının farkında değil transfer başarısı olarak anlatıyo durumu

Vah benim gsım vah

Erden Ağabey'den şikayet ediliyordu Apo Başkanımla aydınlık günlere yelken açalım.

Erden Timur Özbek'in listesinde olmayacak gibi. Bu Dursun başkan sinsi bir adam izlenimi veriyor. Tamamen kendi yönetimi olursa başarısız olacağını düşünüyorum.

Erden Timur olmasa ilk döneminden gram farkı olmazdı, yatsın kalksın ona dua etsin. Daha iyi bir başkan adayı ile yine Erden Timur'un da var olduğu bir yönetim seçilmeli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Albayrak bir daha herhangi bir yönetime girmemeli. Mustafa Cengiz yönetiminde yedikleri naneler yeterli. Uzaktan desteklesin kimi destekliyorsa.

Allah'ın şaklabanı, bir daha hiç bir yönetimde yer almazsın inşallah.

Geri
Üst Alt