Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.068
- 3.065
- 1.778
I see dead people..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapılan iyi transferlerden çok boşta mevki bırakılması(bekler) beni rahatsız ediyor. Şu anda sağlam beklerin olsa belki farklı şeyler konuşuyor olurduk. Ki iyi transferlerin (sana göre) 3'ü geldiğinden beri sakat.Aklımızın ucundan geçmeyecek oyuncuları getirdiler.
Taktik dehası büyük hoca terim oynatamıyor yönetime niye saydırıyorsunuz ?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yapılan iyi transferlerden çok boşta mevki bırakılması(bekler) beni rahatsız ediyor. Şu anda sağlam beklerin olsa belki farklı şeyler konuşuyor olurduk. Ki iyi transferlerin (sana göre) 3'ü geldiğinden beri sakat.
Yok ben Terim'i savunmak için söylemedim. Ama yönetimi de bu kadar basit aklayamam demek istiyorum.Tmm renktaş biliyorum ama falcao lemina emre andone nzonzi alacaz deseler taklalar atardık, ki attıkta zaten.
Hoca belhandaya bel bağlamasa, denizli maçında selçuk saçmalığını oynatmasaydı, kimsenin yapmiyacağı kadar kötü değişiklikler yapmasa bukadar kötü durumda olmazdık.
Tüm puan kayıpları terimin beceriksizliği.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Var ben. Bürüj kim hocam amma da yaptınız mental ve form olarak çok daha güçlü oluruz muhtemelen o maçta ellerine verip yollarızBrugge yenecegimize inanan varmi burda? Net sekilde sonuncu olduk...
Bu konuda yanılıyorsun. İki yıl üst üste rezil top oynayarak şampiyon olmuş bir takım var.Ulan 2 sene üst üste sampiyon olmus takimi satmak bu kadar kolaymi be
Sizin taraftarlik anlayisiniza tüküreyim
Yakında istifa eder sayılmaz...yöneticilik döneminde ilk defa şampiyon olamayacak bu sezon serisi bitiyor.