Abdurrahim Albayrak: "Göreceksiniz, ilerleyen maçlarda çok daha iyi olacağız"

Sampiyon yapti diye takimin icine etmelerine goz yummamizi bekleyip duruyor bu zihniyet.
Ama 2 yil ustuste sampiyon yapti
Ama 35 kere sampiyon yapti
Ama da ama

Biz de keriziz cunku

Abdurrahim'in soylediklerini okurken sadece ben mi karadeniz sivesi ile okuyorum?

Aklımızın ucundan geçmeyecek oyuncuları getirdiler.
Taktik dehası büyük hoca terim oynatamıyor yönetime niye saydırıyorsunuz ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bence taraftar biraz patırtıyı kesmeli sahaya odaklanılmalı devre arasına kadar.

CL'ye havlu attık apocum. hangi ilerleyen maç

Aklımızın ucundan geçmeyecek oyuncuları getirdiler.
Taktik dehası büyük hoca terim oynatamıyor yönetime niye saydırıyorsunuz ?

Yapılan iyi transferlerden çok boşta mevki bırakılması(bekler) beni rahatsız ediyor. Şu anda sağlam beklerin olsa belki farklı şeyler konuşuyor olurduk. Ki iyi transferlerin (sana göre) 3'ü geldiğinden beri sakat.

Yapılan iyi transferlerden çok boşta mevki bırakılması(bekler) beni rahatsız ediyor. Şu anda sağlam beklerin olsa belki farklı şeyler konuşuyor olurduk. Ki iyi transferlerin (sana göre) 3'ü geldiğinden beri sakat.

Tmm renktaş biliyorum ama falcao lemina emre andone nzonzi alacaz deseler taklalar atardık, ki attıkta zaten.

Hoca belhandaya bel bağlamasa, denizli maçında selçuk saçmalığını oynatmasaydı, kimsenin yapmiyacağı kadar kötü değişiklikler yapmasa bukadar kötü durumda olmazdık.

Tüm puan kayıpları terimin beceriksizliği.

Tmm renktaş biliyorum ama falcao lemina emre andone nzonzi alacaz deseler taklalar atardık, ki attıkta zaten.

Hoca belhandaya bel bağlamasa, denizli maçında selçuk saçmalığını oynatmasaydı, kimsenin yapmiyacağı kadar kötü değişiklikler yapmasa bukadar kötü durumda olmazdık.

Tüm puan kayıpları terimin beceriksizliği.

Yok ben Terim'i savunmak için söylemedim. Ama yönetimi de bu kadar basit aklayamam demek istiyorum.

Hani ulan daha iyi olacaktık al Belhandanı yallah yeter klübü sömürdüğünüz

Şampiyon olunca, galibiyet olunca trafik kameralarına konuşmasını bilip, işler kötü gidince ortadan yok oluyorsan her gelişimde şampiyon oluyorUZ diyemezsin. Bu kadar basit. Başarıyı hakkı olmadığı halde üstlenip, başarısızlıkta perdenin arkasında saklanan kişiye bir şey derdim de gerek yok.

Cikip mac sonu birseyler anlattimi yoksa hemen kacip gittimi? Sizin gaz verme devriniz bitti modern futbolda böyle islere yer kalmadi

yöneticilik döneminde ilk defa şampiyon olamayacak bu sezon serisi bitiyor.

Önce diagne sonra falcao'ya gömdüğün milyonlarımizi geri getir daha sonra yorum yap

Çifte standart ve keyfi uygulamalar sergileyen forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

Geri
Üst Alt