Abdürrahim Albayrak: "Her şey bizim elimizde"

GSCHaber

Galatasaray.org Haber
Moderatör
6ded93578c39459dafc42126d058bbc1.webp

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, TM Akhisar maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdurrahim Albayrak'ın sözleri şöyleydi:

“Yolumuza devam ediyoruz. 180 dakikamız kaldı. Emin adımlarla şampiyonluğa ilerliyoruz. Hepimiz kenetlendik, şampiyon olmak için elimizden geleni yapıyoruz. 3 puanı aldık, camiamıza hayırlı olsun. Burada bizi yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ediyorum. Malatya maçında 55 bin kişiyi statta görmek istiyoruz. Son 2 maçın ciddiyetinde ve bilincindeyiz.”

“Biz kendi maçlarımıza bakıyoruz. Her şey bizim elimizde. Büyük bir kaza olmazsa şampiyonluğu göğüsleyen taraf biz olacağız. Akhisar kümeye düşmemek için mücadeleye ediyor. Perşembe günü kupada final maçları var. Ancak biz de şampiyon olmak istiyoruz. Bizim daha fazla puana ihtiyacımız vardı ve hak ederek kazandık.”

“Yeni dönemde yapacağımız transferlerle Florya bambaşka bir hal alacak. Aday olan herkese başarılar diliyorum. Seçimden ziyade şampiyonluk daha önemli.”

Kaynak: galatasaray.org

Moderatör tarafında düzenlendi:
Demek ki baya transfer gerçekleştireceğiz. yönetim tabiki sabit kalırsa.

Demek ki baya transfer gerçekleştireceğiz. yönetim tabiki sabit kalırsa.

Çok zor.Öyle laf arasında heyecanla söylemiştir.
Niye zor?
Takımda ciddi eksikler mevcut.
Genç dinamik ve Bir iki üst seviyede oyuncular alıp önümüzde ki 3-4 senenin takımının kurmak gerekir.

TT ile sözleşmede bitmek üzere iki sene sonra.

Oradan da en az 100 milyon dolar gelecek.

Şampiyonluk geliri ve şampiyonlar ligi geliri gelecek ciddi seviyede.

Borcu kapatmak adına sadece Riva veya Florya projesi ile olması zor gibi duruyor.

Yeni tesisler yapılmalı ki yapılacak. Şampiyon takımı daha oturaklı yapıp en az iki lkiye olmalıyız 4-5 sene boyunca.

Geri
Üst Alt