Abdurrahim Albayrak: "İnşallah Trezeguet'yi de kadromuza kazandıracağız"

Hocanın özür dileyecek hiç bir nedeni yoktur.

Özrü hak edecek birisi var ise oda hocadır. Antrenmanda kovulmuş adam bide özür dileyecek ha millî takıma sonrasında imza attı diye.

Tamam 2750 olsun. Vermem, 2 ye geliyorsan gel arkadas

Kusura bakma da artık onlar eskide kaldı. Herkesin derdi para olmuş. Axel Witsel denilen adam Avrupa'da istediği takımda oynar yani ama Çin'de yıllık 20 milyon euroya oynuyor. O zaman ona da 10 versinler yıllıkgelsin. Öyle olmuyor işte artık. Artık Şampiyonlar Ligi falan da kimsenin umrunda değil bence. Millet cebinin derdine düşmüş. Bir iki tane Gyan gibi çıkıyor tabii ama Ndiaye fedakarlık yapacak bir futbolcu değil. Yıllık 4 istemiyorsa ben bir şey bilmiyorum.

Kusura bakma da artık onlar eskide kaldı. Herkesin derdi para olmuş. Axel Witsel denilen adam Avrupa'da istediği takımda oynar yani ama Çin'de yıllık 20 milyon euroya oynuyor. O zaman ona da 10 versinler yıllıkgelsin. Öyle olmuyor işte artık. Artık Şampiyonlar Ligi falan da kimsenin umrunda değil bence. Millet cebinin derdine düşmüş. Bir iki tane Gyan gibi çıkıyor tabii ama Ndiaye fedakarlık yapacak bir futbolcu değil. Yıllık 4 istemiyorsa ben bir şey bilmiyorum.
O zaman masadan kalkacaksın, bizim şu an üç veya dört verecek durumumuz yok.

Hoca hedefin adını CL kupası olarak koyuyorsa bu kulüp de 10 yıl rahatlıkla görev alır başka hiçbir seçeneği düşündüğünü sanmıyorum bu saatten sonra da hoca bizi bırakmaz biz de hocayı bırakmayız bu hayatta hatalardan ders çıkarılır hoca bir daha milli takım seçeneğini federasyon değişse bile kabul etmeyecektir bundan sonra hedefe doğru gideriz ve bir gün müzede eksik olan o kupayı da hocamız kulübe kazandırır

Büyük kısım unutmuş ama bu herif yalanlamıştı Trezeguet konusunu

Sonra ne olduysa kadromuza kazandıracağıza döndü olay çok geçmeden Prag aldı

Medyayı iyi yemliyorlar bu çok net

Geri
Üst Alt