Abdürrahim Albayrak İstifa

Malik Yavuz

Büyük Kaptan
Rezilliklerinin ardı arkası kesilmiyor bu şahsın.

Ya istifa etmesi ya da Florya da daha çok oyuncuları sadece bir komedyen gibi guldurecek bir rütbeye getirilmesi gerekiyor.

Transfer yapmayı bilmez
Açıklama yapmayı bilmez
Galatasaray değerlerini hiçe sayar

Şuraya rezilliklerini tek tek yazmak isterdim ama telefondan ugrasilmiyor.

Dolmuşçu istifa.

nedir bu dolmuşculardan çektiğimiz kardeşim bıktık valla. gidin direksiyon sallayın Galatasarayı değil

Şöyle soytarı bir adamın bizim kulüpte başkan yardımcısı olmasından utanıyorum.

sent via GSC

Yönetimden cikip florya müdürü olmali eskisi gibi

Bu adam sneijderle meloyla tavla oynadığı zaman güzeldi. Şimdi boku çıkıyor konuşmayı bilmeyen adamdan basın sözcüsü olmaz.

türkçe derdini anlatamayan adamın yabancı bir dil ve kültüre sahip adamla anlaşmasını bekliyoruz. bak anlaşmasından bahsediyorum, anlaştıktan sonra güzel tavla oynar. ama bu kadar işte. transfer işini bu adama nası ve ne mantıkla verirler düşündükçe aklımı çıldıracağım.

Asıl Cengo istifa denmeli , Apo her devrin adamı.

Twitterdan yüklenmek lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

apoya yanlış yetkiler veren başkandan sormak lazım asıl hesabı. adam daha türkçeyi doğru dürüst konuşmaktan acizken, birde kalkıyorsun bu adama tamamıyle yabancı dile çok hakim olması gereken konumda bir iş veriyorsun. sonrada sonuç bekliyorsun. tam tımarhaneliğiz arkadaş

Albayrak yönetici olarak iyi 6 şampiyonluk yaşadı başarılı da ancak florya da futbolcular arası iletişim için kalabilir transfere karışmasın orası için ayrı bir yönetici yada sportif direktör şart

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türkce konuşamıyan adam yabancı oyuncu transfer etcek bunu kim kaale alır

Geri
Üst Alt