Abdurrahim Albayrak, Mensah İçin Kayserispor'la Görüşüyor İddiası!

kenan karaman mensah Bakasetas

Bunlar kimin istekleri yaw. yönetim mi istiyor bu vasatları acaba

Lale gibi foto çektirip yine fiyatı yükseltir.

Gscimbom mobil

Ya su adama transfer islerini birakmayin. Insan hatalarindan hic mi ders cikarmaz yahu.

Gayet iyi teklif jimmy gitmez ama
Valla Jesse bile yeter aslinda, 2. ligde cok rahat oynar. Yunus ve Ozan da pişmesi icin, en azindan nasil olduklarini goruruz. Bizimkiler hala ayni hatalari yapiyorlar, Arda'dan ders almamislar. Arda Manisa'ya gitmese belki hicbir zaman Arda olamayacakti. Hem Atalay hem Yunus gecen yaz kiralanmaliydi.
En azindan gidip 3 4 milyon euro vermeyelim.

Muslera

Omar - Luyindama - Kaan - Caner

Mendy - Mensah

Emre K - (Transfer) - Trezeguet

( Transfer)

fena degil gibi sadece lig icin
Valla 2 transfer yeri iyi olursa fena degil. Zaten yine takimin yarisini satmissin, o iki yere en az 15 milyon kalmistir

albayrak denince aklıma kayserili amrabat'a 8.6M vermesi geliyor. Diagne'ye de 13 verdi. Falcao zaten malum. Berbat bir transfer yöneticisi. Daha iyi isimler görüşme yapmalı.

Ne taraftar olarak ne de yönetici olarak bizden bir b.k olmaz. Mensah ne lan

orta sahada bilekleri yumuşak dribblingi olan topçu sadece lemina var
o da sakatın önde gideni ve skor yapma 0. mensah o boşluğu doldurur. tabi en fazla 2 milyon falan vereceklerse

Gerçekten Albayrak ya transfer işlerini bırak ya da defol git. Sen futbolcuların sorunu çöz be mübarek ne anlarsın transferden.

ben olumsuz bakmıyorum.bu herif ligde izlediğim belki de en iyi driblingçi. muazzam hızlanıyor topla ve girdiği yerden çıkabiliyor. bu özellikleri bırakın kayseri'yi türkiye ligi'nin bile üstünde bence.

tabi belki başka eksikleri vardır bilemiyorum ama o dribling becerisi için bile transfer edilebilir. bizim takım boş sahada top süremiyor. geçen maçta feghouli'nin önü açıldı ama topu sağındaki adamın üstüne sürdü. :(

ndiaye de benzer işlerle göze batıp bize gelmişti. bunun adam eksiltme becerisi ondan daha iyi.

kayseri düşecek gibi. üstelik herifin bonservisini alırken atletico'ya gerekli ödemeleri de tam olarak yapamadılar sanırım. bunlardan faydalanarak kazık yemeyeceksek alalım. ama apocuğum 8 milyon'a el sıkışır kesin :red:

En fazla 1.250.000 teklif etmiştir Albayrak.

Büyük olasılıkla şikecilere transfer olur. 2.750.000+2 oyuncu ve önümüzde ki sezon için sponsor sözü verilir Kayserispor kulübüne.

Geri
Üst Alt