Abdurrahim Albayrak: ''Sabri ve Eboue'yi geri kazanacağız''

Melih Akan

Berlin Panteri
Abdurrahim Albayrak: "Kadro dışı kalan futbolcular pazartesi günü itibariyle takıma geri dönecekler"

Abdurrahim
Albayrak: ''Eboue ve Sabri bizim için çok önemli. Onları muhakkak takıma kazandırmamız lazım.''

Onlardan önce Burak ve Selçuk'u geri kazanmak lazım.

Eğer selçuk ve Burak toparlarsa takım düzene girecektir. Albayraktan en büyük beklentim bu

2 açıdan saçma bir açıklama:

1. Neden kadro dışında kaldıklarını biliyor musun? Hoca orada eşek başı mı? Hocayı değiştirsen bile yeni hocanın kabul edeceğini nerden biliyorsun?

2. Bu adamların son 1.5 yılına bakarak kadrı dışı kalmalarında yadırganacak ne var?

Bunu dediğine göre Prandelli'yi kovarlar.

hocayı sallamıyo bile.güzel.gerisine bakarız...

Eboueden şu saatten sonra verim almayı beklemek...Yine yanlış şeyler olacak

Adamın konuştuklarında çok mantık arama kalpten konuşuyor.

Cok sacma bir aciklama. Sabri nedir yahu.
Ayrica bu isler hocanin isleridir, sen karisma

Doğru karar. Denensinler. Hakeden oynasın.

Duygun Başkan'ın son yaptığı açıklamarı dinledim de, futbolla ilgili tüm kararlar Albayrak ve Dürüst'ün diyor. Onlar ne derse o olacak diyor.

Albayrak ve Dürüst'ün Prandelli ile pek devam edeceğini zannetmiyorum. Prandelli yolcu gibi.

1. Neden kadro dışında kaldıklarını biliyor musun? Hoca orada eşek başı mı? Hocayı değiştirsen bile yeni hocanın kabul edeceğini nerden biliyorsun?

2. Bu adamların son 1.5 yılına bakarak kadrı dışı kalmalarında yadırganacak ne var?

2- Bu adamların son 1.5 yılına gelene kadar son 1,5 yıl ki performansa göre takımda 20 tane adam var kadro dışı kalması gereken Selçuk başta geliyor.

1-Hoca aynen orada eşek başı yoksa bir antrenmana bile çıkmadığı adamları kadro dışı bırakmazdı ayrıca bu açıklamalar ne mutlu ki hocanın da yolcu olduğunu gösteriyor.

Eboue'yi nasıl geri kazanacağız ? Yabancı sınırı var.

Cok sacma bir aciklama. Sabri nedir yahu.
Ayrica bu isler hocanin isleridir, sen karisma

Oyuncuları yönetim kadro dışı bıraktı. Geri alımı da yönetim yapar.

Prandelli'nin herhangi bir dahili yok.

Prandelli'yi kovsunlar Sabri teknik direktör olsun ona bile razıyım lan.

Prandelli standartları o kadar düşürdü ki hatta artık TD için standardım bile kalmadı. Prandelli hariç herkes olabilir yeter ki bu futbol özürlüsü herif kovulsun. Kendi de gitmesin kovulsun ya.

Ettiği hakaretler yeter, CL'de her maç dört yedir utanmadan birde çık akıl almaz açıklamalar yap.

Herif bildiğin şaka gibi ya.

eğer başımızdaki t.d zahtı yarın gönderiyosan sorun yok,ahh göndermiyosan bi danışaydın adama.

Geri
Üst Alt