Abdurrahim Albayrak: "Sakat sayımız 9'a çıktı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1540762913956.webp

Abdurrahim Albayrak: "Belhanda rahatsızlandı ve hala başı dönüyor. Peşinden Linnes de sakatlandı. Sakat sayımız 9'a çıktı. Kurban olduğum Allah, umarım bizi bir an önce bu sakatlıklardan kurtarır"

Abdurrahim Albayrak: "Ben bugüne kadar hakemler hakkında konuşmadım ama Allah aşkına Mariano'ya verilen sarı karta herkesin dikkatle bakmasını rica ediyorum. 'Artık yeter.' diyorum. Penaltıya gelince, pozisyon öncesinde faul vardı ama verilmedi"

KES ALBAYRAK KES

Sakat sayisi 9 degil 10, kendini unutmussun.

Kendini de say etti on.
Sırf konuşuyorsunuz o da boş boş konuşma.

2. adamlığı Ziya Doğan gibi oldu adamın. Bbaşkan olsa iyice çıldırtırdı demek.

İcraat makamında inşallah maşallah ile olmuyor. Florya'da olur.

Almadığınız forvet ve stoper ile sakat sayımız 11.

Bir forvet alsaydınız en kötü 3 5 puan önde olurduk ligde.
CL inde de porto maçı banko alınırdı. Zirlamayın hic, devre arasında değil araya kadar anlasın oyuncularla. İlk gün imzayı arttırın kimle görüşülüyorsa. Son günlere kalırsanız taraftar bu sefer size attirir sn başkan.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadro her geçen sene kötüye gidiyor. Buna artık bir dur denmeli.

belhanda bonzai, flakka vb. kullanıcısı fln olabilir mi sizce

resmen fazia

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En gec 5 Ocak'ta kaliteli bir santrafor transferini aciklayamazsan burada kalmanin bir manasi yoktur kanimca.

sakatlarin arkasina saklanin bakalim, peki neden bukadar sakatlik oluyor hic arastiran oldumu?

kes lan sesini kolpacı şoför sen git servis çek utanmaz herif hala çıkmış konuşuyor.

Saymayı biliyorsun madem, keşke transfer dönemi bitmeden kaç tane forvetimiz vardı onu da bir saysaydın.

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Geri
Üst Alt