Abdurrahim Albayrak: ''Volkan'a yapılanlar kabul edilemez''

Ulan su capsiz saklabani baskan yardimcisi yaptik ya ne deyim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sanane be abicim sen görev aldığın kendi takımını kurtarmaya kafa patlat.

Ulan bi de alp başkanı begenmiyorduk. Duygun tüpçünün yalamasi, Apo da fenerin ve basimizdaki hırsızların yalamasi. Alın size duruş. Apo nun tdcilik oynaması da çabası. Rezil herifler.

Nasıl biri olduğunu iyi anlasın herkes. Karaktersiz! Birilerine yalanmak için "I love you volkan" falan da der bu. Sana mı kaldı ulan GS düşmanı ayıyı savunmak omurgasız?!

duygun yervusat, abdurrahim albayrak seçilsin Alp Yalmana destek verenler hain diyenler artık biryerinize kına yakın boşuna Alp Yalman demedik.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Fenerli yöneticiler her türlü hakaretle direk GS'yi hedef alırken şu adamın ettiği lafa bak..Volkan ettiğini biçiyor..Ölene kadar ailesine küfür yiyecek o ancak senin işin Fenerbahçe yöneticilerini hedef almak olmalıydı ki o çapta biri değil Abdurrahim bey..

amac fbyi yalamak
onlara dost gibi davranmak
zaten onlarin köpegi olduk sike süreci de kapanmistir bizim icin

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ben Galatasaray'lı olarak Galatasaray'ın fenerin köpeği olduğunu düşünmüyorum sen olduysan ona karışamam.

Haber bence yalan medya Volkan'ı aklamak için böyle haberler yapıyor,Albayrak bunu yalanlayamaz zaten.
Ayrıca soru arasında bunu da sıkıştırmış olabilirler gündem bu çünkü, Albayrak da çıkıp ''Volkana yapılanlar doğrudur'' demez. Milli forma altında bir oyuncuya küfür eden taraftarı o platformlarda herkes ELEŞTİRİR.
Şunu beyninize sokun artık,o işler pc başında küfür etmekle olmuyor.

bu laz böreğini kulüpten tekrar içeri sokanın aklını seveyim!!!! utanmasa çiçek yaptırıp gidip volkan ayısından özür dileyecek:mad:

Benim anlamadığım biz niye açıklama yapıyoruz? Bırakın da Hayvan Hakları Federasyonu açıklama yapsın.

Ben Galatasaray'lı olarak Galatasaray'ın fenerin köpeği olduğunu düşünmüyorum sen olduysan ona karışamam.

Haber bence yalan medya Volkan'ı aklamak için böyle haberler yapıyor,Albayrak bunu yalanlayamaz zaten.
Ayrıca soru arasında bunu da sıkıştırmış olabilirler gündem bu çünkü, Albayrak da çıkıp ''Volkana yapılanlar doğrudur'' demez. Milli forma altında bir oyuncuya küfür eden taraftarı o platformlarda herkes ELEŞTİRİR.
Şunu beyninize sokun artık,o işler pc başında küfür etmekle olmuyor.

Yaaa bi sus ya

Amele olamıcak kapasitedeki adamlar iş adamı olmuş bu şaklaban anca yerlileri şımartır kim güçlüyse ona yag çeker

Galatasaray 2. Baskani olarak ne desin iyi yapmislar ayiya mi desin

Ama aciklama yapmasa daha iyiydi

~tap

sezon sonu secim oldugunda umarim kazanan baskan adayi bunu yönetimine almaz, ya susacaksin yada adam gibi yorum yapacaksin. belki bütün türkiyede adama küfür ediliyor neden böyle diyen yok hep suclu taraftar öyle mi?

Geri
Üst Alt