Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Bu adam yönetici degil, sadece taraftar.

Ne dedigini bile bilmiyor kendisi.

Abdurrahim Albayrak @_AAlbayrak · 31 Mar

CANLARİM BENİM SİZLERİ COK OZLEDİM

BkDKDJfCMAAm97u.jpg:large

Sana değil senden medet uman taraftara, seni futboldan sorumlu yapan zihniyete küfür ediyorum.

Her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya Fatih Terim'in Galatasaray'a geri dönmesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim Terim'in kalfasını milli takımdan çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.

m3V2Qsp.png

Abdürrahim ve Dürüstü baskan seçimlerde yönetimde görmek istedigimi inkar etmeyecegim, ama bu türlü insanlari (hele Albayrak) sorumluluk vererek kulübün içine edecegiz bu gidisle. Bize profesyonel ve becerikli yöneticiler lazimken bu güler yüzlü taraftari sorumlu yapmamiz hata olmaya basliyor eger hata olmadiysa.

Profesyonel ekip lazim bu Kulübe.

Son düzenleme:
ali brussst ok de bu aponun 2015te tesislerde cirit atiyor olmamasi gerek

Abdürrahim ve Dürüstü baskan seçimlerde yönetimde görmek istedigimi inkar etmeyecegim, ama bu türlü insanlari sorumluluk vererek kulübün içine edecegiz bu gidisle. Bize profesyonel ve becerikli yöneticiler lazimken bu güler yüzlü taraftari sorumlu yapmamiz hata olmaya basliyor eger hata olmadiysa.

Profesyonel ekip lazim bu Kulübe.
Mesela murat özyer gibi mi.

Geleneksel deplasman konuşmasını yaptı Başgan, tüm Gaziantep halkına çok teşekkür ediyürüss.

çıktı yine yıkama yağlama yapıyor.. hepsi benim dzanımdır hepinuzu seviyorum dzanımsınız dziğerumsunuz sizi sevirum bla bla bla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha eski hocanın ismini söyleyemiyon Apo abi :P İyi güldüm ama. Allahtan içten adam yoksa çekilmez.

Geri
Üst Alt