Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Eskiden bizde oynayan oyunculara teklif gotursene baska transfer bilmezsin sen. Git meloya semih kayaya teklif götür.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulamadılar mı bunu maçtan sonra sorsalardı kesin alınacak 2 forveti

Adam 2 forvet alacagım dedı ama zamanını söylemedı ocak ayını kastedmıs

Hagi'ye bu lafları nasıl ettin?!!!

tekrar like atiyorum
bu herifi ozetleyen video budur
videoda secim yaklasiyor diye nabza gore serbet verip (o da kameralar onunde hagiye dklarca saydirmak, taraftarin da ne olduguna isaret eden bir veri) taraftara oynayan, simdi daha beterinde de sus pus dugun fotograflarina like atan capsiz bi herif
cengizi de ozetleyen baskan degilken sarf ettigi yok ibrahimovici alirim yok hulku alirim laflari
nah alirsin cengiz efendi

Adam kına gecesi düğün gezmekten instagramda fotoğraf beğenmekten transfer yapamadı

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

31 Ağustos tarihi Transfer döneminin son günüydü. Ve bizim başkan yardımcımız o gün Ali İhsan Arslan'ın düğününde geziyordu. Çekilecek çilemiz varmış.

tekrar like atiyorum
bu herifi ozetleyen video budur
videoda secim yaklasiyor diye nabza gore serbet verip (o da kameralar onunde hagiye dklarca saydirmak, taraftarin da ne olduguna isaret eden bir veri) taraftara oynayan, simdi daha beterinde de sus pus dugun fotograflarina like atan capsiz bi herif
cengizi de ozetleyen baskan degilken sarf ettigi yok ibrahimovici alirim yok hulku alirim laflari
nah alirsin cengiz efendi

Burda heyecandan söylemiştir, sinirlidir, iyi Galatasaraylıdır filan bilmiyorum. Ama bir gerçek var ki yönetici konumundaki adam ne olursa olsun kamera önünde bu duruma düşmemeli. İkincisi ise tutarlı olmalı. Hagi'yi beğenmeyebilir de hoca olarak saygı duyarım ama yöneticilik yamışsın veya yapacaksan biraz daha dikkatli konuş. Senin benim gibi konuşacaksa aramızda paradan başka ne fark kalıyor?

Benim zaten kendisine karşı eleştirim bunlardan da öte. Yönetim tarzı bir dönem başarılı idi doğru. Ama artık bambaşka bir futbol oynanıyor, oyuncular başka, beklentiler başka. Sadece bu adamın tarzından başarı geleceğini düşünmemiz bile aslında Avrupa'daki liglerle aramızın ne kadar açıldığını gösteriyor. Yukarıda Levent abi de yazmış. Adam transferin son günü vekil düğününü tercih ediyor? Niye çünkü iş yapıyor o ağları üzerinden.

Bugünden sonra en nefret ettiğim adam yerine oturdu sebepleri:

1. Hocayı sırtından bıçakladı.
2. Vasıfsızlığından bir şey kaybetmedi.
3. Siyasi yalakalığını başka bir boyuta taşıdı.
4. Kendisini seven ve koruyan taraftarlara ihanet etti
5. Hagi videosunu unutmuştum, efsaneye yapılan saygısızlık
6. Ünal başganım hakkında iftiraları
7. Türkçe'yi hala öğrenememesi

Bu adam gitsin, bundan sonra gelecek yönetimde yer almamalı, alırsa da Florya'da futbolculara çaycılık yapmalı.

Derler ya galatasaray sampiyon olunca, albayrak görünmeyen kahramanlar dan, bence hic bir alakasi yok, sampiyonluk larda bir gram eseri yok. Futbolculari öper kebap yedirir sag da solda islerini görür okadar. Geri kalan zamaninda kendi is hayatini düzeltmeye calisir, galatasaray yönetici olarak acilmayan kapilari actirir. Hic bilmedi bir göreve atandi transferden sorumlu olarak ve acik ara bocaladi. Cünkü bu is kebap yedirmekle i love you demekle olmadi icin capi yetmedi. Böyle bir adami yönetime aliyorsan görevini ancak floryada nese kaynagi olmak icin kulanacaksin baska birsey icin degil

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tesislerin kapisindan iceri giremeyecek sekilde kovulmali kendisi

Bu işler ay vav yu ay vav yu hocamla olmuyor.Ünal Başkan’ın bu adamı kovması boşa değil vizyon sıfır bir Galatasaray’lı olarak bu adam konuşurken ben utanıyorum.

TT

5 tane transfer yapilidi bir göz atalim. Mugdat, Henry, Emre, Ndiaye, Ömer bunlarin en kötü ihtimal 3 gereksiz olarak göze batiyor.

Elimizde kanat oyuncu varkene Henry alindi kagit üzeri gereksiz gibi dursa büyük ihtimal hocaya Feghouli satariz denildi veya Garry gidecek gözü ile bakildi. Ama Henry cok kaliteli oldu icin kanatlarda fazlalik olsa bile gereksiz transferden birden bire sezonun en iyi transferi oldu.

Mugdat tam olarak neden alindi hala anlamis degilim. tamam maliyeti diger oyunculara göre ucuz sayilir bonserviz de yoktu. sözlesmesi de onu gösteriyorki zaten sezon sonu takimdan ayrilacak, cünkü x maci ilk 11 de baslamasa sözlesmesi uzamiyacak buda hemen hemen garanti gibi birsey. Sirf kupa maclarinda oynasin veya ara sira son 20 dakika maca girsin diye yapilan lüzümsüz bir transfer oldu. sonucta 2 milyon tl verecegiz bügünün sartlarina göre cerez parasi sayilir ama mugdat yerine forvet hatina belki alt yapidan birini kadroya ekliyebilirdik. Sonucta o oyuncuda kupa maclarinda boy gösterir belki gelecegimiz icin iyi bir yedek forvet kazanirdik.

Emre kesin kisacaksiniz ama bana göre yanlis bir transfer, evet takimi güclendirecek orasi kesin ama elinde Belhanda varkene veya yedek olarak o bölgede Feghouli bile oynatabilirkene 4 Milyon Euro ödemek cok yanlis oldu sonucta bunun 1.5 milyonu Nef bile ödese FFP göre senin cepinden 4milyon cikmis oldu. Bu arkadas gercekten bize gelmek istiyorduysa ozaman devre arasi kesin daha ucuza alabilrdik bilemedin en gec sezon sonu ön sözlesme yapar alirdik. Acaba hocaya belhandayi satacagiz mi diye alindi bilmiyorum ama sirf bir galatasaray durusu var galatasarayin cocugu diye 4 milyon harcadik, seneye de alabilridik kendisini.

Ndiaye eksik olan 8 numara icin cuk diye oturacak bir oyuncu onun icin dogru bir hamleydi ama daha erken takima katilabilirdi belki ozamanda ts macina ilk 11 de baslardi, gec gelmesi belki bize 3 puana mal oldu.

Ömer pek tanimam kendisini ama su dönemde gercekten yerli bir sol bek gerekliymidi? 400 bin Euro bonserviz ödedik belki bu paranin üstüne biraz daha koysak sol bekden önemli olan bir tane stoper veya Forvet kiralardik. Sonucta Linnes bile oynardi sol bek olarak.

Yani lafin kisasi cok plansiz programsiz bir transfer dönemi gecirdik. Bunun bas sorumlusuda bu otobüscü abimiz. Herkes bildi isi yapmali bilmedin ise girersen böyle rezil olursun, stoper ve forvet lazimkene yanlis hamlereler bizi bakalim ne gibi zor durumlara birakacak

Istifa! Istifa! Istifa! Istifa! Istifa! Istifa! Istifa!

Yenince baskanıyla beraber nerde kamera varsa konusur yenilince birden görünmez olur bakalım bidaha utanmadan kameraların ve fatih hocanın karsısına cıkabilcekmi baskanıyla beraber

Tam bir fazia

Derdin dimi eğer ki yönetimde olmasan dün gece bir spor programına bağlanıp bu cümleyi kurduktan sonra hem maç hem de transfer sezonu hakkında yönetimi topa tutardın. Şimdi git düğün fotoğrafı beğen Ocak ayına kadar, kına gecesine katıl..

1535882412451.webp

devri geçmiş kişilik. Bu adamın sihri eskiden işlerdi. Neden? futbolcular baba gibi görürdü. En ufak şeyi ona söylerdi. Para lazımsa verirdi vs.

Ancak günümüzde bu artık geçmez, geçmemeli de. Kulüpler artık kurumsal olmalı,profesyonel olmalı. Hatır-gönülle kısa vadede bir şeyler başarabilirsin sadece.

Fenerbahçe beğen-beğenme Comolli gibi önemli takımlarda sportif direktör olan birini getirdi. Transferleri kendisi yapıyor. Bizde Apo yapmaya çalışıyor. Bu yurt içinde belki işliyor ama yurt dışında olmuyor. Orada hatırla işler yürümez.

Mümkünse bundan sonra sadece taraftar olarak kalsın.

Geri
Üst Alt