Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Abdurrahim Albayrak, UBER’in Türkiye haklarını satın aldı. İnandık Biz Sizlere on Twitter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Masallah, galatasarayin ikinci baskani olmasaydi acaba bunlari basarirmiydi? Bu adamlar neden yönetici olduklari belli olmuyormu? Bizde bunlardan birsey umuyoruz. O ihale benim o ihale senin derdine düsmüs biz bundan transfer bekledik
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gs dan öte adamın bağlantıları çok güçlü. Şuan her il vefa ilçede tüm ahbaplari makam sahibi. Cbaskaninin belediye zamanından yakın arkadaşı. Gs a yardım amaçlı görev yapıyor rant sağlamak için değil.Masallah, galatasarayin ikinci baskani olmasaydi acaba bunlari basarirmiydi? Bu adamlar neden yönetici olduklari belli olmuyormu? Bizde bunlardan birsey umuyoruz. O ihale benim o ihale senin derdine düsmüs biz bundan transfer bekledik
Isi gücünü tabi birakmiyacak ama eger isin gücün bütün zamanini aliyorsa ve Galatasaray önüne geciyorsa yönetici olmiyacaksin.Galatasaray yöneticisi oldu diye adam bıraksın mı işini gücünü?Kaldı ki pratikte kısmen öyle zaten,hiçbir şey medya önünde görünenle sınırlı değil.
Baglantilari var kesin ama suana kadar sanki bir faydasini göremedik Galatasaray icin.Gs dan öte adamın bağlantıları çok güçlü. Şuan her il vefa ilçede tüm ahbaplari makam sahibi. Cbaskaninin belediye zamanından yakın arkadaşı. Gs a yardım amaçlı görev yapıyor rant sağlamak için değil.
Ki çokta somuruyorlar bu adamı. Gs ı kullanıyor dersek yanlış olur.
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yanlıs düşünce gene. teknik kadro yönetim arası arabulucudur albayrak. aynı sekilde resmi makam ziyaretlerinde bağlayıcı bir görevi var.Baglantilari var kesin ama suana kadar sanki bir faydasini göremedik Galatasaray icin.
Albayrakin yaptiklari bana sahsen sanki sehir efsaneleri gibi geliyor, bir yapiyor 3 üstüne ekleniyor. Hasta galatasarayli orasi kabul ama bazen fazla mi abartiliyor yaptiklari bilemiyorum. Kasa kolayligi yapiyorsada hangi sartlar ile gerceklesiyor? Nekadar faiz yaziyorlar külübe? Floryada bir nevi nese kaynagi, görevi sirf bunda kisitli olsa kimse birsey diyemez, cok basarili iyi bir is adami olabilir ama futbol yönetici olarak sanki yaptiklari ve acikladiklari ile sinifta kaliyor.yanlıs düşünce gene. teknik kadro yönetim arası arabulucudur albayrak. aynı sekilde resmi makam ziyaretlerinde bağlayıcı bir görevi var.
üstelik futbolculara para sıkıntısı oluyordu ya ara ara cebinden karşılayıp ateşi düşüren de kendisidir. hakkını yemeyin. bu adam kendini keser gene de Galatasaray'a zarar verici düşüncede olmaz, yapamaz zaten.
para konusunda acayip cimri bi adam ama gs söz konusuyken dünyanın en bonkorü olabiliyor.
Açıklamalarını geç amatör olduğu kesin ama adamın yönetimde olupta şampiyon olmadığımız sezon yok. Buda başarılı olduğuna işaret ediyor zaten.Albayrakin yaptiklari bana sahsen sanki sehir efsaneleri gibi geliyor, bir yapiyor 3 üstüne ekleniyor. Hasta galatasarayli orasi kabul ama bazen fazla mi abartiliyor yaptiklari bilemiyorum. Kasa kolayligi yapiyorsada hangi sartlar ile gerceklesiyor? Nekadar faiz yaziyorlar külübe? Floryada bir nevi nese kaynagi, görevi sirf bunda kisitli olsa kimse birsey diyemez, cok basarili iyi bir is adami olabilir ama futbol yönetici olarak sanki yaptiklari ve acikladiklari ile sinifta kaliyor.