Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Ne geldi bu şimdi diyor

c7gZg9

Mehmet Demirkol: "Abdürrahim Albayrak'ın ailesi, 'Girme' diyormuş. Benim de bildiğim; Abdürrahim Albayrak ciddi şekilde başkanlığı istiyor." [@beINSPORTS_TR]

paso ''şu generalimi ziyaret ettim-bu emniyet müdürümüzü ziyaret ettim-şu valimizi ağırladım'' paylaşımı yapıyor yalaka herif!

Liseliler bunu baskan yaptirmaz diye umuyorum.

Galatasaray'a sürekli faydası olan bi adam.Transferlerle ilgilenmeyecekse bile kulüpte rolü her zaman olmalı.Gerek Florya gerekse yönetim işlerinde..

Bu forma her geçen gün gözüme daha kötü görünüyor. Galiba sorun bende.

Bu adamın 2. başkanlığı bu kadar sancılıysa kulüp başkanlığını düşünemiyorum bile. Allah Galatasaray'ı korusun esirgesin.

Benim başkan olma ihtimalim daha yüksek. Mümkün mü oyle bir sey yaw.

Benim başkan olma ihtimalim daha yüksek. Mümkün mü oyle bir sey yaw.

Karşısına Eşref Hamamcıoğlu gibi bir dinozor çıkarsa Mustafa Cengiz'i başa getiren genç kitle seçebilir. Burak Elmas gibi biri gelirse ne ala. Şansı Mustafa Cengiz profilinden az ama Hamamcıoğlu'ndan daha fazla.

Karşısına Eşref Hamamcıoğlu gibi bir dinozor çıkarsa Mustafa Cengiz'i başa getiren genç kitle seçebilir. Burak Elmas gibi biri gelirse ne ala. Şansı Mustafa Cengiz profilinden az ama Hamamcıoğlu'ndan daha fazla.
En kotu Turgay Kiran falan olur gene de bu olamaz relaks :D Keske seçime girse de rezil olup gitse.

cek git artik rezil herif yaw, biraz utanman varsa cek git.

Transfer islerine bu herif karistirilmamali yine.

Geri
Üst Alt