Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
6 milyon euro patladi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bundan transfer bekleyenlerde suç.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Açıklama yapsana korkak herif. Maç kazanınca ortaya çık kaybedince sincap gibi deliğine saklan. Yöneticiliğe bak be :D

Kendisi ne güzel anlatmış. "ben bilmiyorum bu işi yapamıyorum de ya... Hakkaten ben bugün bir faziayım " . Ne güzel söylemişsin zamanında ; artık ben bu transfer işini bilmiyorum yapamıyorum de ya, bu takım ne böyle hakkaten fazia ya!!!!

Tebrik ederim sizi oyuncu transferi yapmadiniz icin, cünkü oni yapmak icin kasa kolayligi saglamaniz gerekirdi ama secime girseniz dahi kaybedeceginizi bildiniz icin paramiz icerde kalmasin diye galatasarayi degil tamamen kendinizi düsündünüz, bildin galatasarayi sattiniz, sizin gibilerine yer yok bu camiyada.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe ve Rangers maçlarını kazansak taraftara posta bile koyardı ekrana çıkıp.

Şu an saklanacak yer arıyordur muhtemelen, Galatasaray 2.başkanlık makamı ve transfer komitesini terket. Ciddi protesto yiyerek gidecek, o hagi'nin arkasından salladığı durumu arar olacak.

bu herifi savundugum icin nobetten atıldım. takıma bir faydası olmadıgı gibi bana da bir faydası olmadı.

konustumu bu aksam

maglubiyetten sonra caspera dönüşüyor

Senin Galatasaraylılığın yerin dibine batsın.

Nerdesin kardesim sen? Cikip konusmaktan aciz.
Birak bizi artik geri de donme biktik

Türkiye böyle yönetici oldugu sürece ülke siralamasina 30. cikar

Geri
Üst Alt