Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Rezalet. Koca bir hiç. Bu işi beceremiyor. Üç senedir oyuncu satamıyor. Oyuncu da alamıyor.

Satılan oyuncular kendi yetenekleri ile gitti.

Gelen oyuncular da baskı sonucu geldi.

Hala Grashopersa teşekkür etmedi mi bu reklam sevdalısı. Hocanın akşamki açıklamalarından sonra ya hocayı kovacaktı yada kendisi defolup gidecekti yüzsüz herif.

ne oldu ya bu secim isleri? mahkeme falan son durum ney? liselilere sizi yedirmeyiz diyordukda idari yönden ibra etmemekle iyi yapmislar. zira bunlardan yönetici falan olamaz...mustafa cengizi severim iyi niyetli kibar bir kisilik.ama yanina is bilen yönetici almazsan sonunda is kendinede dokunur kusura bakmayacaksin..

Noldu Başak maçından sonra sırıta sırıta şov yapıyordun. Çıksana şimdi de ortaya. Transfer yapamadıklarını bile kendi söylemeye cesareti yok. Hocaya söyletiyorlar uğraştılar ama olmadı diye. Sıfatını sevdiğim...

sırf şaklabanlık yapıyor diye böyle vasıfsızlara prim verilmemeli artık. haldun üstünel tekrar geri gelsin.

Başak maçından sonra kamera arıyordu konuşsam diye. 2 maçtır ortada yok. 1-2 güne korona oldum deyip ortadan kaybolur 15 gün. Transfer değil istifanı istiyoruz.

Ünal baskanin aciklamalari geldi aklima. Ünal Başkanım bu vasıfsızi ilk yönetimine almamak icin cok direnmiş. Ama apo bin tane kişiyi araya sokup surekli Unal Baskani arattirmis. O da baskilara boyun egip almis. Sonra da ilk fırsatta kicina tekmeyi bastı.

Hey gidi Efsane Büyük Baskanim heyy. Bizi kimlere bırakıp gittin. Kiclarina tekmeyi bastiklarin su anda kulübü bitirmekle meşgul.

Galatasaray yöneticiliğini kendi çıkarları için kullanan, yeniden seçilemeyeceği anlaşılınca da kulübün hisselerini satıp parasını alan ve elini cebine atmayan büyük Galatasaraylı.
Budur.

Bunların bu kadar eleştiri almalarına rağmen istifa etmeme sebebi de budur. Başka sebebi yok.

Adım gibi eminim üstad, bu pandemi sürecinde, ve ekonomi olarak iflasın eşliğınde olduğumuzu biliyorlar. Ülke olarak zor günler geçiriyoruz ve hiç kimse yarını göremiyor. Umurlarında değil Galatasaray kulübü, ve bu süreci sadece idare ediyorlar.

Abdürrahim kulübe verdiği paraları geri alma derdinde değilse Allah belamı versin. Ve istifa ettikleri an bu paraları alamayacaklarını biliyorlar, yani en az 10 yıl sürer, Dursun Özbek örneği var önümüzde. Adamın da 1 kuruş parasını ödemedi mevcut yönetim.

UEFA liginden gelecek 6 milyon kulübün hesabına girdiği an, kendi şirket hesaplarına transfer edeceklerdi. Üzerine D’Avila’dan ve ya onun dostundan 1 kiralık transfer, mission complete.

Yaw bu herif kulüpte kalan 100-200 bin lirasını almak icin mesut yılmazı araya sokan bir insan. Adam 1 lira verip 10 liralik reklam yapiyor isi bitince de o 1 lirayı almak icin dünyaları yakıyor. Bunu buyuk Galatasarayli falan sanan saftirigin flama tasiyanidir.

Yönetimin içine girmeden önce boş keseden atıp tutan, 2.başkanlık ve transfer makamı için kesinlikle yetersiz bir şahıs.

Oyuncuları motive ediyor, her geldiğinde şampiyon oluyoruz diye tutup adama 2.başkanlık koltuğunu ve transfer işlerini verirsen ben nereye geldim der haliyle. 2 sezondur avrupa'da başarısız olmamızda baş rol kendisindedir.

Genel kongrede kesinlikle linç edilerek görevinden uzaklaştırılmalıdır.

Geri
Üst Alt