Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
gecmise bakip kaos futbolu veya taktik bilmiyor vs niye diyilsin ki terim icin
o yazdiklarinin denmesinin sebebi 2. donemi tamamen gec son donemindeki hali yuzunden
her seyi terime niye bagliyosun

Çünkü 1 yıldır elindeki kadro ölçüsünde bu ligin en adam akıllı topunu oynatıyor.

Apo'yla Terim'i transfer konusunda aynı anda eleştirebilenler için yazdım zaten. Dedim ki Apo en azından transfer konusunda Terim'e suç atmıyor, adamın eline 2 kuruş para verdik gidip Taylan'ı, Arda'yı filan alıyor diye. Karakter konusu çok farklı bir şey yani, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.

Yine de alakasiz buluyorum.

Yanlis anlama ama cogu kez denk geliyorum dikkatimi cekti, yorumlarin cogu kez Terim odakli oluyor konu ne olursa olsun.

Yine de alakasiz buluyorum.

Yanlis anlama ama cogu kez denk geliyorum dikkatimi cekti, yorumlarin cogu kez Terim odakli oluyor konu ne olursa olsun.

Seviyorum adamı, ayrıca belki de Galatasaray'da en iyiniyetli çalışıp çabaladığı dönemi geçirdiğini düşünüyorum. Ben yok yere haksızlığa uğrayan herkesin yanındayım, adamı sevmemin bile önemi yok. Bu ister Terim olsun, ister Abdürrahim.

Seviyorum adamı, ayrıca belki de Galatasaray'da en iyiniyetli çalışıp çabaladığı dönemi geçirdiğini düşünüyorum. Ben yok yere haksızlığa uğrayan herkesin yanındayım, adamı sevmemin bile önemi yok. Bu ister Terim olsun, ister Abdürrahim.

Ben Apo nun tamamen iyiniyetli calistigina ve özellikle de cabaladigina pek emin degilim acikcasi.

14e kadar çıkabilecek olanları ürkütüyor

Her büyük konuştuğunda , kabak kendi başına patlıyor.
Hala devam ediyor.

adamın içine nasıl oturduysa artık 15 milyona satamamak bugünü bekliyormuş.

Geri
Üst Alt