Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abdurrahim Albayrak: “Beyaz sayfayı artık geri almamız gerektiğini düşünüyorum.”
Abdurrahim Albayrak: “Ben kaçmıyorum. Maçlar esnasında çok gergin oluyorum, konuşma esnasında yapacağım bir hata Galatasaray’ın zararına olur diye konuşmuyorum.”
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mbdaye Diagne ve Radamel Falcao ile ilgili açıklama yaptı. Diagne için 8 teklif olduğunu açıklayan Albayrak, Falcao ile de temas kurduklarını açıkladı.
Şimdi sinsi sinsi arkadan kaçarsın kameralara görünmeden.
Galibiyet alınca ışık hızında mikrofonlara koşuyorsun seni haysiyetsiz. Şimdi çık niye kaybettik açıkla. Niye bu takımın kaç yıldır forveti yok açıkla ulan.
Terimle beraber batırdınız kulübü şu kulübün bir sahibi olsa ilk gün sen ve teknik ekibe tekmeyi basar dünyanın başka yerinden yoktur bu kadar çöp toplamak
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.