Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Gençler'i yenersek konuşur cmt 20:45 sularını bekleyelim

Bayağıdır bu başlığa yazmıyordum zira gerek yok.

Böyle adamları pohpohlayanlarda asıl hata. Liyakatsiz birini getirmişler baş sorumlu yapmışlar, her transfer döneminde sorun yaşattılar, 1 değil 2 değil 6 mı 7 mi kaç oldu

Ben her seferinde kendimi bu başlıkta bulmak istemiyorum ancak ne kadar acayip değil mi Başında olduğu takımın yenildiği hiç bir maçından sonra ekranlara çıkmadı, bu kadar rezillik olabilir mi.

Şu dursun özbek dendi, hakaretler edildi adamın yönetiminde ki adamlar her maç takır takır çıkıp konuşuyordu.

Bayağıdır bu başlığa yazmıyordum zira gerek yok.

Böyle adamları pohpohlayanlarda asıl hata. Liyakatsiz birini getirmişler baş sorumlu yapmışlar, her transfer döneminde sorun yaşattılar, 1 değil 2 değil 6 mı 7 mi kaç oldu
Bu herifin transferin basinda durmasi Fatih Terimin bu isi halladememesi ilginc gelmiyor mu sana

Önce doğru düzgün maske takmasını öğrensin. Her röportajında beni sinir basıyor. Ağzının ortasına kadar indiriyor, konuşurken maske ağzının içine giriyo.
Sonra transfer falan yapmayı öğrenebilir.

Bu herifin transferin basinda durmasi Fatih Terimin bu isi halladememesi ilginc gelmiyor mu sana
Bence o kısma karışamıyor.

Elli kere teknik direktör çıkıp bu işi beceremiyorsunuz satmasını da bilmek lazım dedi.

Bunu laf olsun diye söylemedi ama olmuyor işte.

Önce doğru düzgün maske takmasını öğrensin. Her röportajında beni sinir basıyor. Ağzının ortasına kadar indiriyor, konuşurken maske ağzının içine giriyo.
Sonra transfer falan yapmayı öğrenebilir.
Burnu buyuk renkdas ondan oluyor.

Yazıklar olsun sana da, senin Galatasaray' lılığına da

Yazılacakların hepsi yazılmış zaten, en kısa zamanda klübün yakasından düşmeniz dileğiyle.

Hep başkalarının arkasına sığınan , yaptığı şeylerde sorumluluk almayan... Kazandığımızda her türlü kameraya konuşan kaybettiğimizde ise arka kapılardan kaçan birisi
Yusuf Günay da aynı hesap
D.ö döneminde yöneticiler bile kaybettiğimiz maçlarda hiç değilse teknik direktörü yalnız bırakmayıp sorumluluk alıyordu
Bunlar ortalıkta gözükmeyince millet transfer facialarını da unutup tüm okları hocaya yöneltiyor
Yaz transfer sezonunun bittiği günden beri söylüyorum bütün yenilgilerimizde baş sorumlular alternatifsiz , başka takımlarda yedek bile olamayacak adamların yer aldığı bir kadro ile hocayı baş başa bırakan yönetimdir
Hocanın da elbette maçlarda değişikliklerde vs kızdığımız çok hatası var
Ama bugün ve son 2-3 yıldır transfer sezonlarında kanser olmamızın nedeni bizzat kendisidir
Fatih Terim psikolojik üstünlüktür , Fatih terim sadece bir td değildir. Gerektiğinde bir yönetici gibi diğer takımlara hak ettiği cevabı verir.
Duruşuyla , taktiğiyle bu zorlu dönemlerde takımın başında durup en az hasarla ilerlememizi sağlayacak kişi ancak o kulübün efsanesi haline gelmiş birisi olmalıdır ki o da Fatih Terim'den başkası değildir.
Transferde de hep hoca eleştiriliyor Diagne'yi felan hoca aldırdı , bu kadroyu kendisi kurdu diye. Diagne'nin transfer sürecini unuttunuz herhalde...
Dönüp dolaşıp Diagne'ye kalmamızın baş sorumlusu bir türlü transferleri çözemeyen Albayrak'tır.
Sanki Fatih Hoca Teixeira'ları ne bileyim Hague'leri felan istemez gibi davranıyorsunuz bazen. Bugün 'Fatih Hoca aldırdı onu' diye şikayetlendiğiniz isimlerin yönetimin dayatması nedeniyle mecburen alındığı hiç aklınıza geldi mi.
Bazı isimlerin alınamaması sırf parasal nedenlerden kaynaklı değil. Bunu geçen sene 25 milyonluk bonservis bedeli olan isimleri kiralık olarak takımımıza kazandıran Şükrü Hanedar ile görmüş olduk. Şükrü Hanedar bu isimleri getirebilmişken çoğu uzun süren transfer süreçlerinde sonuç elde edemeyen Albayrak'a ne demeli ...
Biraz uzun bir yazı oldu ama olsun.
Bunca vukuatından sonra Albayrak'ın hele hele başkanlık için adaylığı felan düşünmesi asla kabul edilebilir bir şey değildir.
Bugün taraftarın yönetime karşı olan sabrının kaynağı da Fatih Terim'dir. Yönetim yatsın kalksın hocaya dua etsin.

Istıfa ettin ettin. Etmedin küfürle gideceksin. Ben sana söyleyeyim.

Bunlari falakaya yatiracaksin başka türlü akillanmazlar

son büyük katkısı var kayıtları açıklansın diye zorla konuşturulduğu dönemdi sağlam ayarlar bozulup onca fark eriyip gitmişti. sonraki sene bi baktık o lafı attığı herifin karşısında ceket ilikliyor.

Topun ucundasin aglamak disinda bir seyler yap sn baskan

Teknik ekip bir yandan , futbolcular bir yandan , bize gelmek isteyen futbolcu bir yandan , taraftar bir yandan
Haydi bakalım ne yapacaksın

Geri
Üst Alt