Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.794
- 66.859
- 5.003
2 şampiyonluğu rakiplere hediye eden beceriksizFenerbahçe'nin en büyük kozu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 şampiyonluğu rakiplere hediye eden beceriksizFenerbahçe'nin en büyük kozu.
Yenèrsek cok iyi takimimiz var GS da transfer bitmez son gunu bekleyin derGençler'i yenersek konuşur cmt 20:45 sularını bekleyelim
Bu herifin transferin basinda durmasi Fatih Terimin bu isi halladememesi ilginc gelmiyor mu sanaBayağıdır bu başlığa yazmıyordum zira gerek yok.
Böyle adamları pohpohlayanlarda asıl hata. Liyakatsiz birini getirmişler baş sorumlu yapmışlar, her transfer döneminde sorun yaşattılar, 1 değil 2 değil 6 mı 7 mi kaç oldu
Bence o kısma karışamıyor.Bu herifin transferin basinda durmasi Fatih Terimin bu isi halladememesi ilginc gelmiyor mu sana
Burnu buyuk renkdas ondan oluyor.Önce doğru düzgün maske takmasını öğrensin. Her röportajında beni sinir basıyor. Ağzının ortasına kadar indiriyor, konuşurken maske ağzının içine giriyo.
Sonra transfer falan yapmayı öğrenebilir.
Burnu buyuk renkdas ondan oluyor.
Adam turkceyi zor konusuyor. Transfer gorusmesi yapiyorValla benim burnum da büyük de, bir sene geçti artık, koskoca kulübün ikinci başkanısın, tv ye çıkıyorsun, bi zahmet öğren şunu düzgün takmayı.