Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Vasıfsız olduğu bir kere daha kanıtlandı.

Yalakalık yaptığı siyaset , çok sevdiği kulübünün içinden geçmeye devam ediyor.

Korkusundan gıkı çıkmıyor.

Sadece bunun için geçerli değil , Cengiz için de geçerli.

Tez zamanda defolup gitmeniz dileğiyle.

Pısırık, beceriksiz ve korkak. Seni tanımlayan 3 kelime.

Yakışmıyorsunuz o makama. Ne sen ne Mustafa.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen anca bende Vedat’ın Mert Hakan’ın fotoğrafları var diyip dur, adamlar elinden alır sonra 20 m Euro’ya satarlar sen hala konuş. 2 sene sonra 20 ye gider İrfan da. Biz de uğraşıp dururuz adam bulacağız diye. Aman ses etme yoksa hükümet ile aran bozulur mazallah Galatasaray’ın haklarından daha önemli sizlerin şirketleri.

Boş laftan başka birşey yapmıyor Fener maçından sonra onca şey yaşanmış hala dostluk mesajları veren adamdan reaksiyon beklemeyin.

bütün alt liglerin ertelendiği günde şu rezil havada, sakatlık riskinin tavan yaptığı balçıkta futbol oynatan TFFye çıkın da iki kelam edin.

soldaki hemsire banada vurabilir

IMG_20210217_145230.webp

Abdurrahim Albayrak: "Bende ne fotoğraflar var ama paylaşmıyorum. İrfan Can Kahveci Galatasaray’a gelmek çok istedi. Sadece o değil ki... Mert Hakan da... Vedat Muriqi’nin boynuma sarılırken ağladığı fotoğrafı var."

Bayiliyorum böyle aciklamalara ha.

Aziz de zamaninda "Ben konusursam yer yerinden oynar." diyordu. Böyle birsey dedin mi ya dedigini gerceklestireceksin ya da böyle birseyi hic söylemeyeceksin. Bos bos ortaya laf atip gerisini getirmiyorsun.

yeni yönetimde yer alsa bile transfer mevzularına karışmamalı.

iş bitirecek, hocanın da anlaşabileceği biri görevlendirilmeli

ÇIK KONUŞ ARTIK KAZANINCA DA KAYBEDİNCE DE KONUŞ SİYASİ OLARAK KORKUYORSAN BIRAK GİT KONUŞACAK BİRİLERİNİ BUL HER HAFTA KATLİAM VAR

Kuşların algısı tuttu Zorbay Küçük birilerini kolluyor ama o Galatasaray değil bu maçtan sonra hala dostluk barış mesajları verirse yazıklar olsun

Geri
Üst Alt