Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
fft22_mf540689.Jpeg

Gece gece ne güldürdün beni renktaş :D

Habertürk `de " Teke Tek " adlı programda.

Tapatalk v2

yarın juventus maçı var... ve fatih altaylı'nın programında abdürrahim albayrak... bir de diyor ki "ben yinede konuşmam çünkü ben galatasaraylıyım"... yaaaa hacı o zaman senin orda ne işin var madem konuşmayacaksın... ünal aysal için bir de güvenlik kamerasına bile konuşuyor diyorlar...

Bir daha kulübün tuvalet kapısının önünden bile geçmemen dileğiyle.

Baştan beri desteklemiyordum adamı. Çok kopuk,lakayık geliyordu bana.

Sitemim görevdeyken 'reyiz ya xd xd'' yazanların bugün farklı görünmek adına adama çatması.

Giden gitti artık.

Kendini Galatasaray'ın sahibi sanan kafatasçı liseli zihniyetindeki insanlardan daha kötü değildir...

Kendini Galatasaray'ın sahibi sanan kafatasçı liseli zihniyetindeki insanlardan daha kötü değildir...

Aynen onlarin adamidir kendisi. Galatasarayda her liseci liseden çikma degil. Birde bu liselileri homojen yapi olarak görmekten vazgeçmeliyiz. Hepsi farkli fikirlerde. kimisi terimi desteklerken kimisi gitmesini istiyor. Kimi Aysal'destekliyor, kimi kuyusunu kaziyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qUVmDNGbRys[/media]

senin gibi galatasaraylıya can kurban apo abi

ünal aysal abdürrahim ve ali dürüst beyin listede olmamasından mutsuzmuş konya maçında söylemiş buhu

ilginç

-Tapatalk-

Ne büyük adamı yahu. Galatasaray'a otobüs almıştı bi ara. Sonra yönetime tekrar alınmayı otobüsü almıştı takımın altından. Böyle Galatasaraylı mı olur? Bordeaux maçında kendini videoya çektirmiş ortalıkta dolaşıyor. Bizde kendimizi paraladık o maçta. Videoya çekip popülasyon peşinde mi koştuk.

Cok kral bir adam ya. 2002'de Antalya-GS macinin gollerini gösterdi GS TV ve orada bile Abdürrahim Albayrak yine ayni müthis sevinclerine devam ediyordu.

Seviyorum bu adami :)

gecen dolandırılmıs kesin fb cetesi yaptı

Geri
Üst Alt