Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Güzel adam. Futbolcular arasında da sözüne muteber bir kişilik. Melo'yla falan oldukça güzel ilişkileri var.

yeni saç stilini bugün sokakta herkes konuşuodu

e6a8a5en.jpg

bu kulüpte akpli görmek istemiyorum ne yönetimden birisi olsun ne de taraftarından birisi olsun .

Geri gelecek dedikoduları dolaşıyor.Ben olsam dönmem.Resmen kullanıp attılar ki ayrılmayı kendisi istemedi bildiğim kadarıyla.

Tulun idare etsin işte Florya'yı.İstediğimiz de bu değil miydi zaten beyler? Bu adam Galatasaray'ımıza yakışmıyordu ya hani, şutlanması iyi olmuştu ya, değil mi?

Lucescu ile beraber gelmesini çok isterim.Kendisinden pek haz etmesem de iyi iş yapıyor.

Fener macindan sonra ucaga alinmama hikayesi dogruymus.Telegolde konusuyor simdi.Bugun devlet buyuklerinden birinin dugununde bakanlar hep sormuslar "nasil boyle bir sey olur "diye.Kirginmis.Terim teklif yapmis gel bizimle don İstanbul'a diye

Futbolcular gecen sene Abdurrahim Albayrak'a "Fatih Terim'i ozluyoruz" falan demisler.Kesin Burak-Selcuk tayfasidir.

GS ismini kullanıp isim yapma peşinde !

abdürrahim, aysal'dan daha popüler niye isim yapmak istesin ki asıl isim yapmak için başkan olan ünal aysal 70 yaşından sonra galatasaray'ın kaşı gözü içinmi başkan olucak adamın umrunda bile olmaz ölmeden önce tek eksiği olan şöhreti yakalamak için göreve geldi, abdürrahim ise bildim bileli ağır fanatik adam :D

iyice sıktı artık... olmasın abicim yönetici de olmasın abi filan da olmasın futbolculara... nedir bu yaaa... maçtan sonra ben de sizin uçakla geleyim mi... heee oldu birini atalım uçaktan sen gel... sanki otobüsle geliyor... oldu koridora bir tabure atalım gelirsin sende mi demeliydiler... hepimiz seviyoruz abdürrahimi ama bir yere kadar cılkı çıkmaya başladı... her şeyi mağduriyete bağlamayı da bıraksın artık...

Eksikliğini ciddi anlamda hissediyoruz. Aysal'ın en büyük hatası Albayrak ve Dürüst'ü yönetimden uzaklaştırmak oldu.

Bu adam işin siyasi kanadını oluşturuyordu TFF 'nin üzerimize oynadığı oyunları siyasi baskı ile azaltmak hatta karşılık vermek adına önemli işler yapıyordu. Erdoğan ve birçok bakan ile hatırı sayılır bir arkadaşlığı ve muhabbeti vardı şimdi bu boşluğu uzun zamandır dolduramıyoruz.

Ali Dürüst ise spor medyası tarafında ülkemizde ki en etkili isimlerden biri. O varken medya işleri, lehimizde ve alehimizde çıkan haberlerle o yönetimden uzaklaştırıldıktan sonra medyada ki durumumuz hepimizin malumu sanırım.

Bu isimleri şahsi olarak severiz yada sevmeyiz ancak bu isimler gerekli isimler.

Sedat Doğan,Emir Sarıgül,Şükrü Ergün gibilerini gördükten sonra bu adama birşey diyemem.

Ali Dürüst ile birlikte Aysal'ın en büyük hatası bu iki adamı harcaması.

Hakikaten foruma kayıt olurken öntest yapılmalı
Bazı insanların zeka kapasitesinden ciddi şüphe duyuyorum
kendi mesajını alıntılayanda aramamak lazım çünkü :naughty:

Geri
Üst Alt