Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Albayrak çok iyi biridir çok severim her kulüp böle birini ister fakat Albayrak'ın tek sorunu sağ solun dolduruşuna çabuk gelip oturduğu koltuğun ağırlığını sağlayamaması herkesi kendisi gibi dürüst saygılı pamuk gibi biri sanıyor her denilene inanıyor sonra içeride karışıklık çıkarıyordu yoksa kimse Albayrak için ileri geri konuşmaya hakkı olduğunu sanmıyorum sorgulanamayak biri çünkü sadece dediğim gibi saf biri olduğu için burdaki saf kelimesi temiz içten canayakın anlamında olan saftır, herkes kendi oyununa alet edip yanına çekmeye çalışıyordu zaten röportajlarındada bu gözüküyordu ilk başta kulaktan duyum birşey ile basın konuşması yapıp sonra gerçeği öğrendikten sonra açıklamasını düzeltiyordu fakat bir yöneticinin bu tür şeyler yapması olmuyordu maalesef ayrıca kendide dediği gibi Albayrak Galatasaray'a gelip gitmek için kimseden izin almaya filan gereği duymaz istese ama saygısı gereği herşeyi usulüne göre yapıyor. Reklam için yapıyor diyen arkadaşta k.bakma ama Galatasaray Albayrak'a birşey katmaz , Ama Albayrak Galatasaray'a çok şey katar.

Albayrak çok iyi biridir çok severim her kulüp böle birini ister fakat Albayrak'ın tek sorunu sağ solun dolduruşuna çabuk gelip oturduğu koltuğun ağırlığını sağlayamaması herkesi kendisi gibi dürüst saygılı pamuk gibi biri sanıyor her denilene inanıyor sonra içeride karışıklık çıkarıyordu yoksa kimse Albayrak için ileri geri konuşmaya hakkı olduğunu sanmıyorum sorgulanamayak biri çünkü sadece dediğim gibi saf biri olduğu için burdaki saf kelimesi temiz içten canayakın anlamında olan saftır, herkes kendi oyununa alet edip yanına çekmeye çalışıyordu zaten röportajlarındada bu gözüküyordu ilk başta kulaktan duyum birşey ile basın konuşması yapıp sonra gerçeği öğrendikten sonra açıklamasını düzeltiyordu fakat bir yöneticinin bu tür şeyler yapması olmuyordu maalesef ayrıca kendide dediği gibi Albayrak Galatasaray'a gelip gitmek için kimseden izin almaya filan gereği duymaz istese ama saygısı gereği herşeyi usulüne göre yapıyor. Reklam için yapıyor diyen arkadaşta k.bakma ama Galatasaray Albayrak'a birşey katmaz , Ama Albayrak Galatasaray'a çok şey katar.

aha sanada ergen diyecek şimdi :D

like buttonu olmadığından beğenemiyorum. Çok doğru tespitler :ka19:

Albayrak'a eleştri yapanlar tamamen siyasi bakıyor.Floryayı tanıyan bir isim en azından yönetimle futbolcular arasında kuvvetli bir iletişim oluşturacağı aşikar

Albayrak'ı eleştirenler bu tip yöneticileri hakediyorlar..Suratını görünce hala nefret ediyorum adamdan 1 sene boyunca boş konuşmaktan başka icraatini gördünüz mü bu adamın?

20131128_sukru-ergun-bu-darbogazdan-cikacagiz.jpg

Albayrak'ı eleştirenler bu tip yöneticileri hakediyorlar..Suratını görünce hala nefret ediyorum adamdan 1 sene boyunca boş konuşmaktan başka icraatini gördünüz mü bu adamın?

20131128_sukru-ergun-bu-darbogazdan-cikacagiz.jpg

AAAA olur mu renktaş? Sosyete den olmazsa, boğazında fular olmazsa sevilmez bizim GALATASAY da :D

Yeni teknik direktörümüz Sir Abdürrahim Albayrak.

Bu herif o iki amatöre baklava börek yedirip futbol oynatacagini saniyor. Yazik ya. koskoca kulüp ne çapsizlarin elinde ziyan oluyor

Capsiz herif cig köfteyle olmaz bu isler. Takim daha da berbat olacak resmen yerli hegemonyasi var anasini satayim

Genel olarak taraftarın istediği oldu , kızacak bir durum yok !!!!!!!

Yalnız hocam bugunku kadroda bir yanlışlık gördüm telles yerine hakan b oynamalıydi. Ikinci yarıda düzeltirsiniz diye umuyorum. Saygılar Sir.

Sanki her hafta adam mantıklı kadro çıkarıyormuş gibi bu maçta böyle bir kadro çıkardı diye Albayrak'a yüklemeyin suçu... Albayrak'a versen böyle kötü kadro çıkarmaz çünkü..

Bu adam Fatih Terim ajani. Sneijder'e devre arasi operasyonu yapip satarsa şaşirmayin.

Nereden getirip musallat ettiler seni basımıza.Ne güzel Ünal baskan kovmustu.

Geri
Üst Alt