Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
enteresan işler yapmaya başladı
hayra mı olacak şerre mi
hep beraber göreceğiz
iyi hissetmiyorum ama...

Bunların hepsi oyunun bir parcası, Abdurrahim falan piyon. Aysal kendini mumla aratmak icin taraftarı mevcut yönetim ile çıldırtacak. Sacma sapan kararlar ve ligde cok kötü bir gidisat olacak. Mayıs'ta aday oldugunda taraftar sadece Aysal diyecek.

Enkazı bırakan Aysal, kurtarıcımızda Aysal. Kapiş ??

Bunların hepsi oyunun bir parcası, Abdurrahim falan piyon. Aysal kendini mumla aratmak icin taraftarı mevcut yönetim ile çıldırtacak. Sacma sapan kararlar ve ligde cok kötü bir gidisat olacak. Mayıs'ta aday oldugunda taraftar sadece Aysal diyecek.

Enkazı bırakan Aysal, kurtarıcımızda Aysal. Kapiş ??

Adem Cakar gibisin masallah. Fantazine hayran kaldim.

ben böyle soytarılık görmedim!!! baklava börek yedirerek hadi aslanım diyerek mi takım çıkışa geçecek.

takımın başkanı ülkenin en önemli hukukçularından futbolun başına getirdiği adam ilkokul mezunu minibüs şöförü!!!! vah G.Saray'ım vah!!!!!!!

OOO Prandelli ve Ünal Aysal Fanboyları yeni suçluyu bulmuş.. Geçen maç Selçuk ve Burak sattı diye coşup durdunuz bu maç bahane hazır kadroyu Albayrak yaptı..

Git Fatih hoccaaaaaaaaaaanin yanina git. Vizyonsuz, Sneijder Adanali hocana fazla geldigi gibi sana da fazla

OOO Prandelli ve Ünal Aysal Fanboyları yeni suçluyu bulmuş.. Geçen maç Selçuk ve Burak sattı diye coşup durdunuz bu maç bahane hazır kadroyu Albayrak yaptı..

Sen olayi cakmamissin. Prandelliyi koruyan falan yok. Bu kadroyu onun yapmadigi gün gibi ortada. Sneijder kesik yiyor (takimin en iyi oyuncusu), süresiz kadro disi kalan Sabri affediliyor ve hemen ilk 11 de. Eh bu da yetmemzmis gibi sahada sadece 3 yabanci var.

Adem Cakar gibisin masallah. Fantazine hayran kaldim.

7 ay sonra daha net görürsünüz.

15 senedir oynuyorlar bizimle. Basarılı oldugumuz dönemlerden sonraki parcalanmalarımıza bak. Sürekli çomaklama oluyor. Bu comaklamayı yapanda Lise Lobisi. Ne ise, sonra komple teoricisi falan diyorsunuz.

Son düzenleme:
gs iflah olmaz

Sen olayi cakmamissin. Prandelliyi koruyan falan yok. Bu kadroyu onun yapmadigi gün gibi ortada. Sneijder kesik yiyor (takimin en iyi oyuncusu), süresiz kadro disi kalan Sabri affediliyor ve hemen ilk 11 de. Eh bu da yetmemzmis gibi sahada sadece 3 yabanci var.

Dortmund maçının kadrosunu da mı Albayrak yaptı? İBB maçının kadrosunu? Albayrak başarılı olur olmaz orası ayrı bir konu ama adamı 2 günde Aziz Yıldırım yaptınız.. Sabri olayına katılırım ama kadroyu sinyorun yaptığına eminim.. Hani şöyle olur anlarım Prandelli her maç düzenli bir kadroyla çıkar hiç abuk sabuk tercihler yapmaz Albayrak gelir gelmez bu değişiklik olur o zaman deriz bu işte birşey var.. Ama adamın sezon başından beri yapmaya çalıştığını anlayan var mı? En önemli maçlarımızdan biri olan Dortmund maçında Bruma ve Olcan'ı kadroya almadı sonra neden almadınız sorusuna da bizim için lig daha önemli oraya saklıyoruz dedi.. Bugünde sorsalar muhtemelen bizim için Dortmund maçı daha önemli oraya sakladık der..

Cehalet mi diyeyim ne diyeyim bilemedim. Apo pamuk gibi bir adam, nasil gidipte Prandelli´ye zorla kadro yaptirsin ? Zaten futbol subesinin beyini Albayrak degil, Ali Dürüst. Albayrak sadece kamerlar icine güler, heyecanli aciklama yapar, ve oyuncularini pasta börek ile besler.

Ünal Başkan ne güzel kovmustu bunu. Ah ulan ah ciftliğe döndük iyice.

Geri
Üst Alt