Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
hocanin yerine bu kuracak heralde kadroyu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ünal Başkan ne güzel kovmustu bunu. Ah ulan ah ciftliğe döndük iyice.

O savunduğun Ünal Başkan'ın etmeseydi içine takımın bu adamı gönderdikten sonra da geri gelmeseydi..

Bu adamı kovdu takımın içine etti, oyunculara para veremeyecek hale gelince de bastı gitti...

Ben demiştim bu adamın kıçına teneke bağlayarak gönderdiniz şimdi niye yalvarıyorsunuz diye. İnsanlar ya beyinsiz ya da fazla iki yüzlü, anlamadım gitti.

akşam güldür güldür showdaymış

Bu akşamlık hedef seni seçtik pikachuuu.. Aman Ünal Başkanımıza ve onun getirdiği Sinyora laf gelmesin bu yüzden hedefimiz sensin hacı kusura bakma..

Ulan unal başkanla sinyorlarina etmediğimiz laf mi kaldı saçma sapan konusmayin şurada. Şu kadroyu sir abdürrahim baskanin kurduğunu göremeyen kekonun önde gidenidir.

Ulan unal başkanla sinyorlarina etmediğimiz laf mi kaldı saçma sapan konusmayin şurada. Şu kadroyu sir abdürrahim baskanin kurduğunu göremeyen kekonun önde gidenidir.

2 senedir bu kadroyu Abdurrahim yapıyor zaten o etti takımın içine... Aman Ünal Başkanına laf etme.. Abdurrahim kötü bir yönetici olabilir ama şuanki konumumuzun en son suçlularından biri bu adam..

Tamam kardes Allah'a emanet.

Tam Burak ve Selçuğun aradığı adam. Artık Florya'da çiftlik misali gönül eğlendirirler.

Mayıstaki seçimde bunun adı bile geçmemeli. Çek git lan bu kulüpten, Selçuk'u Burak'ı da al git

Moderatör tarafında düzenlendi:
B1SzRTkCEAEOPK0.jpg

Bu iki Adamdan (Selcuk ve Albayrak) dan nefret etmeye basladim.

Iki çiğ köfte pasta yiyip hadi aslanim hadi koçum diyince her şeyin duzelecegini sanan sir unvanlı taktik deha. Galatasaray gibi bir takımın futbol aklı bu herifse bu kulüp kapatilsin tarihe gomulsun.

Ilk maçından galibiyetle ayrılıp kendisine sallayanlara logar kapağını monte eden usta td. Lige ve takima alıştıkca daha iyi olacak şüphesiz.

Yeni teknik direktörümüz ilk maçında ilk galibiyetini aldı. Sneijder gibi mücadele etmeyen, yetenek fakiri bir adamı 11 başlatmaması, ve dünyanın en iyi forveti Burak, en iyi orta sahası Selçuk'a 90 dakika şans vermesi, ayrıca Yekta Hamit gibi mükemmel oyunculara şans vererek ne kadar kaliteli bir td olduğunu ilk maçtan ispatladı.

Abdürrahim Bey bugün maç sonunda berabere kalsakta mutlu olurdum dedi. Dalga geçiyor sanirim.

Geri
Üst Alt