Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Yakın zamandaki her zor Şampiyonluk da floryada bu adam vardı.İnşallah yine oluruz.Tek geçerim Albayrak'ı.

Sneijder'in takımdan ayrılacağı iddialarını yanıtlayan Albayrak, "Sneijder Galatasaray'ın çok değerli bir futbolcusudur, onun gibi bir futbolcuyu niye kaybetmek isteyelim. Geçen sene ben burda olsaydım Drogba'yı kaybeder miydik? Gazeteciler ile birlikte oturup yemek yiyeceğiz. Herşeyi öğreneceksiniz. Sneijder hakkında bir problemimiz yok" ifadelerini kullandı.

Yonetici, teknik direktor, futbolcu butun Turkler "keramet bende" diye dusunuyor. Kisilerden bagimsiz bir durum bu artik. Uefa'yi kazanan futbocular da, simdikiler de, Terim de, Aysal da ayni zihniyetteydi, o yuzden basarili giderken dagildik tekrar toparlanmamiz da yine cok zor.

Yahu sen Galatasaray aşkıyla yanan adam bu takımdan zevk alıyor musun ?

Taraftara en yakın yönetici diye aldık seni getirdik ama sende boş çıktın.
Duy şu taraftarın sesini yeter be.

2 haftadır soyunma odasından kadro alabiliyomusunuz diyor
haini bulmuşlar sanırım

İlginç bir taraftar profiline sahibiz. :) Sırf Albayrak yönetimde diye Duygun Yarsuvat'ı destekleyenler şimdi Albayrak düşmanı kesildi. Albayrak'ı ben de pek sevmem. Ama yabancı düşmanlığı yapacağını zannetmiyorum. Albayrak'tan önce de Selçuk, Burak banko oynuyordu. Sorun o değil. Sorun başımızdaki teknik çapsız.

İlginç bir taraftar profiline sahibiz. :) Sırf Albayrak yönetimde diye Duygun Yarsuvat'ı destekleyenler şimdi Albayrak düşmanı kesildi. Albayrak'ı ben de pek sevmem. Ama yabancı düşmanlığı yapacağını zannetmiyorum. Albayrak'tan önce de Selçuk, Burak banko oynuyordu. Sorun o değil. Sorun başımızdaki teknik çapsız.
Aynen ya.

Kostebegi Abdurrahim bulmus demek.Sabahtan 11'in belli olmasi iyi oluyordu.Erkenden kendimizi hazirliyorduk.

Albayrak'ın her şeyini eleştiririm ama Galatasaray'lılığını asla.

Gerisi de beni ilgilendirmiyor. Hatası varsa da zaten bedelini öder, yabancı düşmanlığı da yapacak bir adam değildir kendisi ve hatta yabancılar ile de arası gayet iyidir.

bkz: melo'nun albayrak sevgisi

Sneijder'i yollarsan adamlığın falan kalmaz abdul.
Şen şakrak hareketlerinde oyunculara moral ver diye getirdik haddini aşma.

Bunlar geleli takımda bi hırs var bugün 1-1 den sonra çok net gördük
şampiyon olalımda ister abdurrahim olsun ister abdülmecit

Sneijder'i yollamak gibi radikal islere gireceklerini zannetmiyorum. Mali disiplin diyen Yalman ilk is maasi yuksek diye Sneijder'i, hareketleri bizim gibi kulube yakismiyor diye de Melo'yu yollardi ama.

Kadromuzun önemli isimlerinden ayrilanlar olursa bir daha kulüpte kendine görev bulamaz. Ama köstebegi bulup yok ettigi icin kendisine tesekkür ediyorum.

Albayrak bitirme operasyonu var forumda

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt