Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konusurken düsünmez, icinde ne varsa söyler, cünkü kalbi temiz. Kimseyi kırmak incitmek gibi bir felsefesi yok. Adamın tek derdi Galatasaray, böyle bir insanın son günlerde anlamsızca elestirilmesine hicbir anlam veremiyorum.
Sneijder'i yollayacakmıs. Nerden biliyorsunuz ?? Kendisinin ağzından böyle bir söz duyuldu mu ? Veya bu iddayı ortaya atanların kaynağı ne ? Adamın tek amacı Galatasaray diyoruz, bu adam neden takımın temel tasını yollatsın ?
Tabi su ihtimalde var, Sneijder'i yönetim yollatıp olayı Abdurrahim'e yıkmaya calısabilir. Zaten bu adam her yönetim tarafından kullanılıp bir kenara atılmıs.
Köstebek kimmiş peki?
Şahsen kalbinin o kadar temiz olduğunu düşünmüyorum. Bana sinsi ve fesat geliyor. Benim sezgilerim bayağı güçlüdür bu yönde.Konusurken düsünmez, icinde ne varsa söyler, cünkü kalbi temiz. Kimseyi kırmak incitmek gibi bir felsefesi yok. Adamın tek derdi Galatasaray, böyle bir insanın son günlerde anlamsızca elestirilmesine hicbir anlam veremiyorum.
Sneijder'i yollayacakmıs. Nerden biliyorsunuz ?? Kendisinin ağzından böyle bir söz duyuldu mu ? Veya bu iddayı ortaya atanların kaynağı ne ? Adamın tek amacı Galatasaray diyoruz, bu adam neden takımın temel tasını yollatsın ?
Tabi su ihtimalde var, Sneijder'i yönetim yollatıp olayı Abdurrahim'e yıkmaya calısabilir. Zaten bu adam her yönetim tarafından kullanılıp bir kenara atılmıs.