Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Volkan'a bu da sahip çıkmış..İnsanlar ağız birliği etmişçesine Volkan'a yapılan küfürü kınıyor.1 kişi de demiyor ki küfür haksız tabi ki ama Volkan da milli takımı küfür bahanesiyle satmıştır !!

Sana da ayar olmaya başladım Albayrak..

Albayrak düzenin adamıdır. Doğruyu söyleyip sivrilmek yerine politik davranır.

Bu kokuşmuş düzende yanlışa doğru diyebilecek kimse yok. Olursada bitirirler.

GT-I9300 Tapatalk

Albayrak düzenin adamıdır. Doğruyu söyleyip sivrilmek yerine politik davranır.

Bu kokuşmuş düzende yanlışa doğru diyebilecek kimse yok. Olursada bitirirler.

GT-I9300 Tapatalk

Uğur Meleke'yi TRTSpor'dan kovmuşlar, yildirim gibi köpekler (köpekleri ben ekliyorum başka türlü o itin adı anılmaz) Türk futbolunu bitirdi dedi diye.

Kaan Kural'ı da gazetesinden kovmuşlar birilerinin hoşuna gitmeyen şeyler yazdığı için.

Bu eyyamcı, kaypak, pislik insanlar ağını ancak yeni jenerasyonlar, bu iki örnekteki gibi direnerek temizleyebilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cumurbasganunu arayıp özür dilediğine ve taraftarları kötülediğine eminim. Mayısta bu heriflerden kurtulmamızı ümit ediyorum. Benim midem kaldırmıyor bu tarz insanları.

Uğur Meleke'yi TRTSpor'dan kovmuşlar, yildirim gibi köpekler (köpekleri ben ekliyorum başka türlü o itin adı anılmaz) Türk futbolunu bitirdi dedi diye.

Kaan Kural'ı da gazetesinden kovmuşlar birilerinin hoşuna gitmeyen şeyler yazdığı için.

Bu eyyamcı, kaypak, pislik insanlar ağını ancak yeni jenerasyonlar, bu iki örnekteki gibi direnerek temizleyebilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkes halının altına süpürüyor pisliği. Dünde öyle oldu, yarında bu olacak. Olduğu sürecede dünki gibi yaşanacak çok şey var. Herkes birbirinin kanını emiyor.

Taraftar yöneticiyi, yönetici gazeteciyi, gazeteci futbolcuyu yalamaktan ne zaman vazgeçerse o zaman biter bu işler.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Mehmet Demirkol da doğruları söylüyor onun da eline verirler yakında mazbatayı..

Abdurrahim Albayrak: "Takımda hiçbir oyuncunun ücretinde indirime gidilmeyecek"

Bunu söylemişmi bu adam sahiden. Onca çalişani atip mali yapiyi düzelttiler herhalde.

bu herifin bu kuluble bagini ilelebed kesmek lazim ,kid u not.

Son düzenleme:
Aga sen başkan yardımcı olacak hangi sıfatı taşıyorsun çok merak ediyorum.

Seneler önce servis şöforluğu yapıyordun. şimdi kendi capında bi imparatorlugun var ama sıfatın ne hala bilmiyorum ?

Seni şaklabanlık yap diye getirdik sen bir b.k bildiğini sanıp kadrolara falan karışıyosun kimsin lan sen ?

Senin de yerli cöplerin de allah belasini versin. Ünal baskan bunu niye kovdu zamaninda belli oluyor. Yerlileri yalar ancak.

Ne oldu artislik yapıyordun 1 hafta önce içimizdeki köstebeği şutladık soyunma odasından kadro alabiliyor musunuz diye ? Nasıl bildi AMK Sneijderin olmadığını ?

Hemşerimin defolup gitmesi dileğiyle...

Hadi Zelçuk hadi Burak Şınoyuda cönderiyorum bu takimun kirali sizlersunuz.

Operasyon belli oldu.
Sneijder'in Burada mutsuzum demesi icin elinden geleni yapiyorlar.
Mutsuzum dedigi an satilacak,biz satmadik kendisi gitmek istedi diyecekler

Geri
Üst Alt