Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Ahahahahahahahaha sneijderi yollayacak dedik de inanmadiniz. Alın size sir Apo. Bu adam ftnin piyonudur ve onun intikamini almak için geldi. Sneijder ocakta yolcu. Bahane olarak da kendisi gitmek istedi diyecekler, kekolar da inanacak.

Prandelli´nin yaptigi naneyi Albayrak´a atmak neyin kafasi ? Prandelli seviyesinde teknik adam sanki Albayrak´in kadro ile ilgili fikirlerini dinleyecek. Dünya kadar para ödeyip getirdigimiz yabanci teknik adamlarimizin vizyonu 2014 yilinda bekleri Sabri ve Hakan ile kurmak, ve Sneijder yerine Yekta´yi oynatmak ise, gerisini artik siz düsünün. En büyük facia zaten Bruma´yi 6 haftadir kadroya almamasi, ona deginmek dahi istemiyorum.

prandelli albayragı dinlemez.kimse boş beleş fantaziler kurmasın.gören duyan albayraktan önce prandellinin müthiş kadrolar kurdugunu süper futbol oynattıgını sanır.sabri konusunda albayrak hocadan affedilmesini istemiş ve affedilmiş ve ne kadar doğru karar oldugu meydanda.bizim bu kadar puan toplamamız bile mucize brumayı ve tellesi kadroya almayan adamdan teknik adam olacagını dusunmuyorum.sneijder de böyle maçları alabilecek kapasitede ki tek futbolcumuz.git rize maçında konya maçnda kes sneijderi haklısın.bu maçta kesmek gercekten ilginç.

Prandelli´nin yaptigi naneyi Albayrak´a atmak neyin kafasi ? Prandelli seviyesinde teknik adam sanki Albayrak´in kadro ile ilgili fikirlerini dinleyecek. Dünya kadar para ödeyip getirdigimiz yabanci teknik adamlarimizin vizyonu 2014 yilinda bekleri Sabri ve Hakan ile kurmak, ve Sneijder yerine Yekta´yi oynatmak ise, gerisini artik siz düsünün. En büyük facia zaten Bruma´yi 6 haftadir kadroya almamasi, ona deginmek dahi istemiyorum.

nedense bu yönetim geldikten sonra sürekli yedek kalmaya ve oyundan alınmaya başladı sneijder

Şimdi şöyle bir durum var Albayrak geldikten sonra bu adam böyle bir kadro çıkarsa tamam da Albayrak'tan önce de bu adam böyle kadro çıkarıyordu, bence Albayrak'la alakası yok, Prandelli'nin naneleri bunlar.

Lan Abdul allah seni kahretsin emi. Floryaya belediye diregi diye dikmediler seni. Gormuyomusun su teknik direktorun halini.

nedense bu yönetim geldikten sonra sürekli yedek kalmaya ve oyundan alınmaya başladı sneijder

Sneijder ile Prandelli arasinda ve Sneijder ile Melo arasinda sorun var... Bunu "yerli cetesine" fokuse olmus GSC toplumu göremiyor maalsef... Olay Anderlecht macindan sonra patlak verdi, Sneijder oyuncular yuhalanirken, taraftar ile sov yapan Melo´ya tepki gösterdi soyunma odasinda.

1. Melo ile Sneijder arasinda, Prandelli Sneijder´i secemiyor, cünkü Melo´yu önceden taniyor.
2. Ünal Aysal Sneijder´e, ofansif oynatan, uluslararasi taninmis bir Teknik Adam sözü istedi, ama sözü yerine getirilmedi.
3. Sneijder´e kaptanlik sözü verildi, ama tutulmadi.

Bunlar menejerinin yaptigi aciklamalar.

Birde tabiki bu kamp olayi var, kamp olayini duyunca Sneijder tepki gösterdi. Nolan Smith olayi gibi...

Durum Bu...

Son düzenleme:
Ünal Aysal'ın Terim'e tekmeyi basmasının ardından yaptığı en doğru 2.harekete bu herifi kovması olmuştu...

Bu apo ftnin adamı diye boşuna demiyorum. Savunucuları bile aynı baksanıza.

Bak apo eğer maliyeti için göndermiyorsanız bu herifi bir nebze anlarım ama bize her maç işkence çektirmeye hakkınız yok!!

Sneijder ile Prandelli arasinda ve Sneijder ile Melo arasinda sorun var... Bunu "yerli cetesine" fokuse olmus GSC toplumu göremiyor maalsef... Olay Anderlecht macindan sonra patlak verdi, Sneijder oyuncular yuhalanirken, taraftar ile sov yapan Melo´ya tepki gösterdi soyunma odasinda.

1. Melo ile Sneijder arasinda, Prandelli Sneijder´i secemiyor, cünkü Melo´yu önceden taniyor.
2. Ünal Aysal Sneijder´e, ofansif oynatan, uluslararasi taninmis bir Teknik Adam sözü istedi, ama sözü yerine getirilmedi.
3. Sneijder´e kaptanlik sözü verildi, ama tutulmadi.

Bunlar menejerinin yaptigi aciklamalar.

Birde tabiki bu kamp olayi var, kamp olayini duyunca Sneijder tepki gösterdi. Nolan Smith olayi gibi...

Durum Bu...

Menajeri Sneijder ile Melo arasında sorun var dedi mi?

Hayir, Selcuk'un menajeri cikti giydirdi Melo'ya. Sneijder Melo hakkinda konusmadi. O yazilanlar dogru degil zaten.

Prandelli Melo ile sorunu oldugu icin birini kesecek olsa Selcuk'u keser. Yeni yonetim gelince mi bir anda Melo Sneijder arasinda sorunlar cikti :asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22:

Albayrak başkan şampiyon GSSSSSS diyen tipler çıkmamış hayrola ?

Eger menejeri Melo ile ilgili böyle bir aciklama yapiyorsa, sorun var demektir. Sneijder´in menejeri, Melo ile Sneijder arasinda, Prandelli Sneijder´i secemiyor dedi. Daha ne desin adam... Zaten ne olduysa Anderlecht macindan sonra oldu.

Eger menejeri Melo ile ilgili böyle bir aciklama yapiyorsa, sorun var demektir. Sneijder´in menejeri, Melo ile Sneijder arasinda, Prandelli Sneijder´i secemiyor dedi. Daha ne desin adam... Zaten ne olduysa Anderlecht macindan sonra oldu.

Dediğin haberi buldum.Doğruluğunu bilemeyeceğim ama tek bildiğim Sabri'nin affedilmesinde Albayrak'ın parmağının olduğu.Eğer Sabri olayında müdahale ediliyorsa Sneijder'de de müdahele edilebilir.

Sneijder'in menajerinden salvolar – Fotomaç – 02 Kasım 2014

Bunun ne alakasi var konu ile ilgili ? O mactan sonra zaten olan oldu, Anderlecht macinda oyuncular Melo´nun hareketinden rahatsiz oldu, Sneijder ona tepki gösterdi.

Menajerinden Aysal ve Prandelli'ye salvo! - Galatasaray

Selcuk Inan´in ve Sneijder´in menejerlerinin böyle aciklamalari yapmalari yanlis. Sneijder´in menejeri birde üstüne Prandelli´yi istemedigini ima ediyor Sneijder´in. Muhtemelen sorun bu olaylardan sonra basladi.

Bunun ne alakasi var konu ile ilgili ? O mactan sonra zaten olan oldu, Anderlecht macinda oyuncular Melo´nun hareketinden rahatsiz oldu, Sneijder ona tepki gösterdi.

Menajerinden Aysal ve Prandelli'ye salvo! - Galatasaray

Selcuk Inan´in ve Sneijder´in menejerlerinin böyle aciklamalari yapmalari yanlis. Sneijder´in menejeri birde üstüne Prandelli´yi istemedigini ima ediyor Sneijder´in. Muhtemelen sorun bu olaylardan sonra basladi.

Tamam da, madem oyle, neden yonetim degisene kadar Sneijder'e dokunmadi ve yine madem sirf Sneijder'in menejeri Melo icin o aciklamalari yapti diye bir sorun var diyorsan, Selcuk'un menejeri bak Melo hakkinda neler demis o zaman bu mantiga gore Selcuk Melo arasinda da problem yok mu?

Geri
Üst Alt