Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
ünal aysal denilen zat türkiye ye gelmesin birdaha. bu kadar satilik bir adam olamaz

Evet kolay isi buldu bütün sucu Prandelli ve eski yönetime baglamaya, ama sanki kimse bilmiyor bütün yerlileri geri getiren illa yeriler cocuklari mis gibi illa oynatilmasi.

Kusura bakmasin ama Alkbayrakk iki yüzlü oyun oynuyor daha dgorusu üc maymunlari, kendisinin hci bir sucu zaten yok...

hiç kötü düşünmedim hakkında samimiyetine cimbomluluguna inandım saol yanıltmadın beni

Ben nedense Albayrakin çok dürüst olduğuna inanıyorum basi sikisan listesine aliyor maddi manevi somuruyorlar

"Kadroyu hoca kurar, ama bu bugune kadardi. Bazi seyleri konusmamiz gerekiyordu, cunku tribune gelenler yildizlari seyretmeye geliyorlar. Taraftarlar Sneijder'i seyretmeye geliyorlar, Bruma'yi izlemeye geliyorlar. Bunlar tabii ki oynamalilar. Bugun alti saat tartistik hocayla."

Saf duygularla Galatasaraya bagliligini kimse inkar edemez. Prandelli nin arkasinda durdugunu soyledigi soylemlerin gene kulubu dusundugu icin yaptiginin garantisinden suphem yok.
Ha hata yapamaz mi elbet yapar ama milyonlarca belkide galatasaraylidan daha Galatsaray li bir insan. Emeklerini inkar etmek nankorluk. Sevgisini tartismaz hainliktir.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Prandelli hakkındaki görüşlerine sevindim.Ocakta postalayacağız italyanı.

İyi niyetinden suphem yok ama lafta kalmamali bu söylemler icraat görelim

Hayatında 2 zaafından biri Galatasaray olan saf bir yönetici. Dediklerinin yalan olduğunu sanmıyorum. Umarım gereğini yapar.

Sneijder'in sözleşmesini uzatacağız demiş.
İnşallah bir an önce yaparlar da bu transfer haberleri son bulur.

@Adem Çakar Mancini el altindan para almamis.Abdurrahim Albayrak dedi daha demin.Duyumun yanlismis.

Geri aliyorum ozaman, helal olsun Mancini´ye. Apo´nun sözü benim icin senettir, baskasina itimat edemem. Ünal Aysal´in ise yeni bir yalani ortaya cikti yine, gerci ben bunu bir ay önce TRT´de yaptigi programda bile vurgulamistim. Tazminat konusunda kendi kendisini yalanladi fark etmeden... Sözlesmeye tazminat koymamak sanki kulüp politikasiymis da, Fatih Hoca´nin vefakar bir davranisi degil algisini yaratmak istedi. Bu külüpte caycinin bile tazminati vardir, toplam 600 personel vardi zaten. Hic bir yabanci teknik direktör, hele hele Türkiye´ye kapi gibi sözlesme hazirlatmadan gelmez.

Bakalim Albayrak´a laf atanlarin da, büyük Usta´dan özür dileyecek erdem mevcut mu ? Aciklamalarinin belki profesyonellik ile zerre kadar alakasi yok, ama adam cok iyi bir taraftar, Hele hele Sneijder ve Bruma konusu, icimizi disariya vurdu restmen.

"Kadroyu hoca kurar, ama bu bugune kadardi. Bazi seyleri konusmamiz gerekiyordu, cunku tribune gelenler yildizlari seyretmeye geliyorlar. Taraftarlar Sneijder'i seyretmeye geliyorlar, Bruma'yi izlemeye geliyorlar. Bunlar tabii ki oynamalilar. Bugun alti saat tartistik hocayla."

Nerde soyledi bunu? Telegol'de mi?

Hikmet karamani filan kucumsemeyin bu capsiz italyanin yaninda 50 defa cebinden cikarir

Küçük hesaplar peşinde koşan sevimsiz sahsiyet. Aklı sıra unal aysali yalan dolan ithamlarla insanların önüne atarak kulüpten tekme tokat kovulusunun intikamini almak istedi ama planı kısa sürede patladı. Akli basinda taraftarlar yemez bunlari. Yazıklar olsun size. Yakismiyorsunuz bu kulube, yakismiyorsunuz!

Küçük hesaplar peşinde koşan sevimsiz sahsiyet. Aklı sıra unal aysali yalan dolan ithamlarla insanların önüne atarak kulüpten tekme tokat kovulusunun intikamini almak istedi ama planı kısa sürede patladı. Akli basinda taraftarlar yemez bunlari. Yazıklar olsun size. Yakismiyorsunuz bu kulube, yakismiyorsunuz!

Cezan bitti ilk yaptigin is Apo'ya firça çekmek. :apathy:

Bu arada tekrar hosgeldin

Sinif başkan yardimcisi bile olmaz senden. Prandelli bile dalga geçiyor senle

Geri
Üst Alt