Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
tayyip'in sarayına yakışacak bir soytarı!!! teyfik fikret'in hayatını bir okusun, yönetici nasıl olunur adam nasıl olunur öğrensin!!!

Senin Galatasaraylı olduğun güne lanet olsun!! :mad:

Bu herifleri kulüpten defettigi için Ünal Başkan ' a bir kez daha saygı ve sevgilerimi yolluyorum. Çok arıyoruz Başkanım seni çok.

Saraya ayakkabi ile giriliyormuydu? Ben uzerine gazete konmus ayakkabilik bekliyordum. Ayrica nazar boncugu goremedim dantellikler felanda eksik.

kadro yeter di mi lan transfere gerek yok yalaka

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Puan kaybı sorun değil, aylavyu cumhurbaşkanısına kavuştu nasılsa.

Albayrak ile bu kadar olur. Albayrak ne topcu yollatabilir ne topcu aldırabilir. Kaynak bulmak icin gider Erdogan'a yalvarıp vergi borclarının düsürülmesini veya ertelenmesini talep eder.

Önder Özen gibi Prof. bir Futbol Yöneticisi lazım.

Takımı Aksaray a başkanın haberi olmadan götürmüş meğer.... Bence istifa etmesi gerekir. Yada kovulmalı.

Yılmaz özdil'in yiyin efendiler yazısını okumanız dileğiyle.
okudum!
siyasi yazilari neyse de fener'i aklama operasyonlarini unutmadim.
chp'ye oy,sempati kazandiracam diye aziz ve tayfasini az yalamadi..
ya bu herif hasta fenerli ya da Atatürkün adini duydugunda saglikli analiz yapma kabiliyetini kaybediyor.

☆$☆

Dün yaptığı açıklamada çok hatası var.
Hamza Hamzaoğlu tercihi ve Sabri Sarıoğlu'nun yeniden verimli olabileceğini düşünüp takıma kazandırması yaptığı iki olumlu hareket. Onun dışında çok hatası var.

Ya bu adam hep böyleydi şimdi neden bu kadar batıyor insanların gözüne anlamıorum ama ben kendisini severim herzmn camianın içinde bulunmasınıda isterim.

Galatasarayin örf adaletlerine uymayan insan türü olsada cok severim kendisini.
hem basarili oluyoruz o varken nedense.
maskot gibi bir sey abimiz :)

albayrak'ın davranışlarını beğenirsiniz beğenmezsiniz, siyasi görüşünü beğenirsiniz beğenmezsiniz, konuşmalarını beğenirsiniz beğenmezsiniz vs vs bu liste uzatılabilir ama bir gerçek var ki futbolcular albayrak'ı çok seviyor, abi olarak görüyor. bu da takıma kesinlikle pozitif olarak dönüyor. dünkü selçuk'un açıklamaları da buna en güzel örnek aslında

Başarılı olduğu konusunda bende hemfikirim ama kendini frenlese çok daha başarılı bir adam olabilir.

Haoydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Albayrak:"Selçuk, Burak, Yekta, Semih özellikle Sabri kardeşimiz olsun. Hepsine isim ayırt etmeksizin teşekkür ediyorum. Çok özverililer."

Ünal Aysal'i çok elestirdim ama Albayrak'i kovmak yaptigi nadir iyi hamlelerden biriydi.

Geri
Üst Alt