Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Bu adam hükümetçi değil tam devletçi.
Yani iktidarda akp değil chp olsun onada yalakalık yapar, güç kimdeyse ondadır bu adam.
Ama böyle adamlar arada sırada lazım olur. 4-5 ay'ı kaldı gerekli yalakalıklarını yapıp devlet katında işlerimizi görsün sonra kapının önüne koyarız çünkü galatasaray lisesi değerline uygun bir şahıs değil.
Galatasaray'ı yöneten kişi devletin ayağına gitmez devlet onun ayağına gelir.

okudum!
siyasi yazilari neyse de fener'i aklama operasyonlarini unutmadim.
chp'ye oy,sempati kazandiracam diye aziz ve tayfasini az yalamadi..
ya bu herif hasta fenerli ya da Atatürkün adini duydugunda saglikli analiz yapma kabiliyetini kaybediyor.

☆$☆

Bunlar tayip ile tencere kapak gibi adamlar... Biri yesil ise, digeri ayni malin mavisi.

Yani iktidarda akp değil chp olsun onada yalakalık yapar, güç kimdeyse ondadır bu adam.
Ama böyle adamlar arada sırada lazım olur. 4-5 ay'ı kaldı gerekli yalakalıklarını yapıp devlet katında işlerimizi görsün sonra kapının önüne koyarız çünkü galatasaray lisesi değerline uygun bir şahıs değil.
gunumuz turkiyede bunlar pek mumkun degil

Özhan Canaydin satdin yapimi icin 500 kere Ankara´ya gitti birkac sene icinde. Maalesef senin bahsettigin bir dünya yok. Kulüpler türkiye´de devlet ile yillardir ic icedir. Cünkü borc yapan, vergi ödeyemeyen, kira ödeyemiyen herkes gidip Devlet´e kosar yardim ister... Türkiye ciddi anlamda demokratik bir ülke olsa, bizim canimiz cok yanardi.

Özhan Canaydin satdin yapimi icin 500 kere Ankara´ya gitti birkac sene icinde. Maalesef senin bahsettigin bir dünya yok. Kulüpler türkiye´de devlet ile yillardir ic icedir. Cünkü borc yapan, vergi ödeyemeyen, kira ödeyemiyen herkes gidip Devlet´e kosar yardim ister... Türkiye ciddi anlamda demokratik bir ülke olsa, bizim canimiz cok yanardi.

tevfik fikretin yolundan gelen galatasaraylılar bunu yapar sadece.

Adam gibi adam.. Gerçek Galatasaray li...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adam gibi adam.. Gerçek Galatasaray li... .

Birilerini övmek icin, digelerini yerin dibine sokmak kiymetli bir davranis degil güzel kardesim. Anadolu kültürünü de, fransiz kültürünü yasayan, ve yasayanlar da Galatasaray yolunda kardesimizdir. Insanlarin neyi sevdigi ve nasil yasamak istedikleri kendi tercihleridir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Birilerini övmek icin, digelerini yerin dibine sokmak kiymetli bir davranis degil güzel kardesim. Anadolu kültürünü de, fransiz kültürünü yasayan, ve yasayanlar da Galatasaray yolunda kardesimizdir. Insanlarin neyi sevdigi ve nasil yasamak istedikleri kendi tercihleridir.
Yok kardesim yok illa bir taraf olma,kutuplasma olacak.Bastaki padisah bozuntusu böle olunca normal vatandasin farkli olmasi cok iyimser bir yaklasim olur.
Adam bildigin ayiristirma makinesi.Farkli düsüncelere saygisi olmayanlarin basina neler geldigini tarih kitaplarinda yazmasina ragmen halen bu igrenc tavrindan vazgecmiyor adam.

☆$☆

Bebe şebenin maskarası olmuş

Peki Adem kardeşim. Lakin aynı hassasiyeti yöneticimize de hakeret ederken herkes gösterse de beni de mutlu etseler... Sürekli YALAK,YALAMA gibi ucuz bayağı argonlarla bu forumu kirletenlere de bir son verilse, HEPİMİZ mutlu oluruz... Saygılar...

Galatasaray kimsenşn ayağına gitmez fenerbahçe bilmem neyi kimsenin önünde kalkmaz gibi ergen ergen yazılar görünce ülke insanın zeka seviyesine üzülüyorum ne saçmalıyorsunuz devlet karşısında futbol takımı nedir ya.. Hem sanki düşman ülkeymiş gibi bahseden dallamalar var beyin terk herif galatasaray bu ülkede bir spor takımımmilyonlarca taraftarı var senin babanın takımı değil senin ideolojine göre hareket etsin

Ak saraya neden görmüşmüş gören kerhaneye götürdü zannedecek dallama herif aksaray dediğin yer bu ülkenin cumhurbaşkanı sen edepsizsen herkes öylemi olmak zorunda sanki babası bu takımın sahibi oda el mecbur bu ahmağın ideolojisine göre hareket edecek...

not:Kusıra bakmayın arkadaşlar bazı dallamalarla ancak bu tür konuşuluyor o yüzden sizlerden özür dilerim

Galatasaray kimsenşn ayağına gitmez fenerbahçe bilmem neyi kimsenin önünde kalkmaz gibi ergen ergen yazılar görünce ülke insanın zeka seviyesine üzülüyorum ne saçmalıyorsunuz devlet karşısında futbol takımı nedir ya.. Hem sanki düşman ülkeymiş gibi bahseden dallamalar var beyin terk herif galatasaray bu ülkede bir spor takımımmilyonlarca taraftarı var senin babanın takımı değil senin ideolojine göre hareket etsin

Baskanlari artistlik yaptiklari için, bu tip ergen taraftar oluyor. Aziz ve Ünal baskanlari da idollari.

Türkiye de futbol takimlarin hepsi, isine gelince belirli bir partiyi tutuyorlar, isine gelmeyince sanki her zaman karsiymis gibi konusup duruyorlar. Aziz mesela geçmiste akp'ye kim bilir kaç laf saydi. 2011den sonra sustu. Ünal Aysal devlete artistlik yaptigi dönemler oldu, simdi Yarsuvat ve AA yalakalik yapiyorlar vergi cezasini indirmek için.

Son düzenleme:
Başlığın altında ak partisi gençlik kolları toplantısı mı düzenliyorsunuz renkdaşlarım?

Bu başlığın altında ideolojik körlük ve galatasarayı babalarının malı gibi görenlerin kahvahanesi sanmıştım bende

Geri
Üst Alt