Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Bu başlığın altında kisitli kapasiteye sahip olan ergen darbeci dernegi sanmıştım bende

Fatih Terim ve Arda Turan'i düsman ilan eden, ama ayni zamanda Ersun Yanal ve Alp Yalman hayrani olan ikiyüzlüleri de unutmamak lazim.

İdeolojik körlükten dem vurarak ironinin anasını ağlattın Ali Serhat Duran renkdaşım.

Bu başlığın altında kisitli kapasiteye sahip olan ergen darbeci dernegi sanmıştım bende

Fatih Terim ve Arda Turan'i düsman ilan eden, ama ayni zamanda Ersun Yanal ve Alp Yalman hayrani olan ikiyüzlüleri de unutmamak lazim.

De ayrı Ak Şükrü.

Benim derdim akp değil ama aksaray sanki düşman ülke saraymış erdoğanı ziyarette sanki çok büyük ayıpmış gibi takımı kendi maLıymış gibi görenlere bir parça kızgınlık oluştu bende Galatasaray herkesin takımı bugün tayyipe düşman olanlar var sevmiyorlar diye reisi cumhur olduğunu unutacakmıyız.. Yöneticlerin böyle bir lüksü varmı hem senin gibi düşünmek zorundamı yönetici ..Örneğim KK cumhurbaşkanı olsa ve galatasaray onu ziyaretbetse burdaki bazıları bu tür şeyleri yazsa aynı şeyleri yazardık devlet bizim devletimiz ve takımların elbette üstündedir yöneticilerinde devlet yöneticilerine saygı göstermeleri ve ziyaret etmeleri de çok doğaldır hepsi bu

Son düzenleme:
Söz konusu Galatasaray olunca fikirleri beni ilgilendirmiyor açıkçası.

Şu şartlarda gerekli bir isim. Bir gün farklı şartlar oluşursa bu profil yöneticilere de gerek kalmayabilir belki.

Ama burası Türkiye, bunun olacağını da çok düşünemiyorum. En azından mevcut iktidar devam ettikçe kesin olmaz.

Ak saraya neden görmüşmüş gören kerhaneye götürdü zannedecek dallama herif aksaray dediğin yer bu ülkenin cumhurbaşkanı sen edepsizsen herkes öylemi olmak zorunda sanki babası bu takımın sahibi oda el mecbur bu ahmağın ideolojisine göre hareket edecek...

not:Kusıra bakmayın arkadaşlar bazı dallamalarla ancak bu tür konuşuluyor o yüzden sizlerden özür dilerim

Kerhane'ye goturse genclerbirligi macini kesin yenerdik :D

Adam motivasyondan anlamiyor oyuncular napsin elin 60 yasindaki biyiklisini ? :D

Yine siyaset konuşmak için can atan kardeşlerim kılıçları eline almışlar milleti dogruyorlar. Çok meraklı iseniz sizde bir partinin gençlik koluna üye olabilirsiniz. Artik Bu forumda siyaset konuşulmasına müsade edilmemelidir. İsteyen gitsin Chp,Mhp yada Ak parti forumlarinda kendini tatmin etsin. Burası dingonun ağırı degil. Yeter artık ....

Ideojoli hakkinda konusup sonra kendi ideolojisini millete sokma derdinde olan zavalli ruhunu 2 paket komur icin satmis uyelerin albayrak gibi yakalaci tiplemeleri savunmalari kendilerinin beyin hucrelerindeki sorunlarinin gostergesidir.

Bilgi sahibi akilli bir insan dinsiz olup dini kullanan RTE'nin hirsizligina goz yummaz.

Siyaset karıştırmasak konulara keşke.
Kalp kırmakdan hariç hiç bir işe yaramıyor sonucları.
Ve evet bende çok yazdım çizdim ama hataydı.
Görüşlerim değişmedi ve değişmeside kolay kolay ama renktaş, kardeş dediğimiz kişiler ile siyaset yüzünden birbirimize ne gerek var girmeye?!

Size kimse hesap vermek zorunda degil. Yalamayi diline dolayip sürekli bu basit kelime ile yaşamak zorunda bırakmayın küçük beyninizi... İşinize bakın taraftar OLUN Adam OLUN...

Lütfen, rica ediyorum. Bu forumda siyaseti futbol konularına alet etmeyelim. Kavga ve kutuplaşma dışında bir sonuca varamıyoruz.

Ortak paydamız olan spordan konuşalım. Siyaset, her yerde kavga ve kaos yaratmaktan öteye gitmiyor.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt