Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Siyaseten vurmaya gerek yok oyuncu ve yoneticileri o yuzden dogrudan semt cocuguyum, tesbih severim gibi kiytirik kaliplarla saatlerce kendini ovebilen a.turan a yuklenelim

Ilk kivilcim senden gelsin kardes biz gerisini hallederiz.Allah'in izniyle ilmigi boynuna gecirdik mi ortada arda marda kalmaz.

☆$☆

Son düzenleme:
Apo yine forumun huzurunu kacirmis Konu kilitsense hem apodan hem de siyasetten kurtulmus oluruz.

Engin Şişman kavga başlatacak şeyler yazmış beyler yok mu cevap verecek? ;(

Peki Adem kardeşim. Lakin aynı hassasiyeti yöneticimize de hakeret ederken herkes gösterse de beni de mutlu etseler... Sürekli YALAK,YALAMA gibi ucuz bayağı argonlarla bu forumu kirletenlere de bir son verilse, HEPİMİZ mutlu oluruz... Saygılar...

Beni bir nevi taniyorsan Engin Sisman kardesim, zaten bu sekilde insanlarimizi kücümsemeye yönelik hareketlere karsi herzaman tepki göstermisimdir. Senin rahatsiz oldugunu da anliyabiliyorum, ama sükunet, sabir ve soguk kanlilik göstermen lazim. Ayristirici degil, hep beraber birlestirici olmamiz lazim. Burdadki taraftar toplumu olarak nekadar cok arkadasimiz iyi niyet gösterirse, bu ayristirmaci yorumlar okadar cabuk kesilecektir. Bunu seviyeyi asaga cekmekle ile degil, seviyeyi yukariya cikartmak ile yapabiliriz ancak.

Son düzenleme:
Beni bir nevi taniyorsan Engin Sisman kardesim, zaten bu sekilde insanlarimizi kücümsemeye yönelik hareketlere karsi herzaman tepki göstermisimdir. Senin rahatsiz oldugunu da anliyabiliyorum, ama sükunet, sabir ve soguk kanlilik göstermen lazim. Ayristirici degil, hep beraber birlestirici olmamiz lazim. Burdadki taraftar toplumu olarak nekadar cok arkadasimiz iyi niyet gösterirse, bu ayristirmaci yorumlar okadar cabuk kesilecektir. Bunu seviyeyi asaga cekmekle ile degil, seviyeyi yukariya cikartmak ile yapabiliriz ancak.
Az önce forumu dolaştım, yine yöneticilere 10 larda hakeret, futbolcularimiza aynı şekilde. Bir kişi dur demiyor. Bizde yıllarca CM, FM oynadık lakin bu kafa başka bir kafa. Kızamıyorum çünkü öğrencilerime bakiyorum(ki bu adamlar pilot olacak) kafa uçmuş çoğunun halk tabiri ile apachi ruhu ile yaşıyorlar. Aynı bu forumda olduğu gibi....

Az önce forumu dolaştım, yine yöneticilere 10 larda hakeret, futbolcularimiza aynı şekilde. Bir kişi dur demiyor. Bizde yıllarca CM, FM oynadık lakin bu kafa başka bir kafa. Kızamıyorum çünkü öğrencilerime bakiyorum(ki bu adamlar pilot olacak) kafa uçmuş çoğunun halk tabiri ile apachi ruhu ile yaşıyorlar. Aynı bu forumda olduğu gibi....

Forumun üzerinde maalesef kirlenmis bir zihniyet bulunmaktadir, senin sikayet ettigin cogu konuda bende rahatsizlik duyuyorum. Acikcasi bu forumun nasil ve neden bu hale geldiginin, yada eskiden de mi böyle oldugunu, ki sanmiyorum, tam olarak cözemiyorum. Yani kim getirmis, neden ve nasil getirmis bilemiyorum. Cünkü bende yeni üye olmus bir insanim, ve geldigimden beri buralari bu halde. Elestiriyi cok severim ama bir cok oyuncumuz ve bazi yöneticilerimizin hakarete ugramasi ve dalga konusu olmasi rahatsiz edici bir durum. Hadi bir kere yazarsin, esprini yazarsin bende gülerim. Ama sistematik bir sekilde armamizi tasiyan insanlarin üzerine oynamak dogru birsey degil.

Forumun üzerinde maalesef kirlenmis bir zihniyet bulunmaktadir, senin sikayet ettigin cogu konuda bende rahatsizlik duyuyorum. Acikcasi bu forumun nasil ve neden bu hale geldiginin, yada eskiden de mi böyle oldugunu, ki sanmiyorum, tam olarak cözemiyorum. Yani kim getirmis, neden ve nasil getirmis bilemiyorum. Cünkü bende yeni üye olmus bir insanim, ve geldigimden beri buralari bu halde. Elestiriyi cok severim ama bir cok oyuncumuz ve bazi yöneticilerimizin hakarete ugramasi ve dalga konusu olmasi rahatsiz edici bir durum. Hadi bir kere yazarsin, esprini yazarsin bende gülerim. Ama sistematik bir sekilde armamizi tasiyan insanlarin üzerine oynamak dogru birsey degil.
Eskiden. Öyle olmadığına emin olabilirsin...küfürü bırak argoda bilemyc alınıyorduki kurallar gereğinden fazla sıkıydı..şimdi bildiğin dingonun ahırı olmuş..siyaset bulaştırdılar foruma ne olduysa polat dönemine darbe yapan liseciler zamanında başladı ogünden beri forum eksiye doğru gidiyor

10689657_759197780829183_7650127978282412370_n.jpg

10940483_759197804162514_8445059591215010193_n.jpg

Bu adamin amaci ne ya :D

Geçen demiştim gelen giden baklava yedirtiyor takıma :D

I am the one who knocks!

Santrafor eksik başqan.

Ne yap et al şu santraforu.
Pandev ve Cemali gibi iki gereksiz topçuyu elden çıkar,kaynak yarat al ne olursa olsun al AL AL AL.

Başkan bu takımın hali ne ?? Derhal yarın sabah bir çiğ köfte-baklava partisi düzenleyip primleri elden veriyorsun. Evlatlarımızın keyfi yerine gelsin.

asla transfer yapmıyacağuz asla yapmayacağuz bu konuda asla taviz vermeyeceuzzzzzzzzzz

Geri
Üst Alt