Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Maguruscunun ayarlayacagi turnuvadan bu kadar olur. Takımın yarısı sakatlandı sayelerinde. Biz forvet transferi beklerken bunlar simdi semih pasamiz sakatlandı diye gidip serdar azize 5 milyon euro gomerler. Bize de gene sinir krizleri.

ünal aysal iyiki kovmuş seni nefret ediyorum.

Her gün mobese görsen konuşuyorsun hep "ben" diye konuşuyorsun,ağlıyorsun, sıvacılık yapıyorsun ve ne konuşacağını bilmiyorsun.

Mayıs'tan sonra artık seni görmek istemiyorum. (istifa etmeyeceğini bildiğim için)

Tahmin ettiğim gibi stoper alacaklarını açıkladılar :)

5 Milyon avro kuma gömebilir ama hic degilse 16 milyon avro kuma gömmez cancagizim... :)

mümkünse transfer işlerine karışmasın.

Ontivero yanlış transfer ama 2milyon euro, sen gittin Amrabat,Yiğit,Dany,Sercan 4lüsüne sadece bonservis olarak 25 milyon euro verdin. Ama hep "ben" diye konuştuğundan hiç hatanı söylemezsin hep suç başkasında.

Dünyanın en çapsız yöneticisi. Adamın yaptığı saçma sapan açıklamalar nedeniyle şu stoper yokluğunda G. Zan'ı kullanamıyoruz ve gidip bursanın vs. kapısında yatıyoruz çöplerini almak için. Tek şu örnek bile ne kadar boş beleş bir yönetici olduğunu gösterir. Zaten biliyoruz da yani yalayıcıları için belki bir aydınlanma gerçekleşir diye umuyorum.

Bu arada diyarbakıra yenildik yarın sabah derhal çiğ köfte-muz-pasta partisi düzenle de evlatlarımızın morali yerine gelsin apo başkannnn. Transfere harcamadığınız paraları da elden dağıt hepsine hadi bakalım.

baklava partisi yap başkanım takımın morali yerine gelsin harbi :asd22:

Her ne kadar koskoca Galatasaray kulübünü böyle vasıfsız biri yönetiyor olması ağrıma gidiyor olsa da efsane başqan ayseal'ın kulüpten kaçmasıyla zorda kalan kulübü almıştır.
Teşekkür edip sene sonu yollar ayrılmalı.

Bildiğim kadarı ile eski başkanımıza sadece şikebahçeliler antu vs.. gibi forumlarda aysel diye hitap ederdi. Aynı seviyeyi belki de şikebahçe taraftarlığını GSC forumda da görmek üzücü :red: Umarım adminlerimiz herşeyin farkındadır.

Koca Galatasarayimizi bu adam yönetiyor. Bundan daha büyük bir acı olabilir mi.

Bu adamı Ünal Aysal ve daha önceki dönemlerde severdim. Ama artık adeta nefret ediyorum. Amatörün başka bi yüzü

Bu gece sabaha kadar uyuyamaz, yatağında ağlar. Yarın sabah da pasta-baklava partisi düzenleyip yerli evlatlarimiza moral verir. Sonra da şampiyonuz.

Hain futbolcular ve vasıfsız yöneticiler bizi yine hüsrana sürüklüyor. Sene sonunda çok kelle gitmeli.

Bundan bir an önce kurtulmamiz lazim. Çöpler yetmiyormuş gibi yeni çöpler ilave etmeye çalışıyor.

Abdürrahim Albayrak:"Engin Baytar'ı kadroya alacaktım ama gücüm yetmedi. Başkan kesinlikle olmaz dedi para saçtı diye."

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt