Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Eğer mayista bunun içinde olduğu bir yönetim 3 yıllığına başa gelirse ben ne yaparım bilmiyorum. Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum.

Çapsız kağnı hamido oynasa iyi bisey olacağını sanıyor. Iyiki sakatlanmış yoksa puan bile alamazdik.

Abdürrahim Albayrak:"Dün Hamit Altıntop'un sakatlanması tüm oyun planımızı alt üst etti. O oynayacaktı.Sabri'nin sakatlığı da geldi üstüne."

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Bundan bir an önce kurtulmamiz lazim. Çöpler yetmiyormuş gibi yeni çöpler ilave etmeye çalışıyor.

Abdürrahim Albayrak:"Engin Baytar'ı kadroya alacaktım ama gücüm yetmedi. Başkan kesinlikle olmaz dedi para saçtı diye."

LG-D802 cihazımdan gönderildi
Para saçmasa olacakmış yani, öyle mi? Tavuktaki akıl bile yoktur bunlarda.

Aslan Statistic@AslanStatistic 3 dk.3 dakika önce
Abdürrahim Albayrak:"Engin Baytar'ı kadroya alacaktım ama gücüm yetmedi. Başkan kesinlikle olmaz dedi para saçtı diye."

Aslan Statistic@AslanStatistic 3 dk.3 dakika önce
Abdürrahim Albayrak:"Gökhan Zan çok iyi topçu. Çok seviyorum onu da ama oynatmayacağız. Ben Engin ile ikisinin gitmesini istiyorum."

Aslan Statistic@AslanStatistic 54 sn.54 saniye önce
Abdürrahim Albayrak:"Engin Baytar'ı çok seviyorum. Kardeşim benim. O hareketi olmadı. Sabri ile ikisini birlikte alacaktık yazık etti…"

:oley:

Mantığa bak:
Albayrak:"Biz transfer yapsak hoşunuza gider değil mi ? Ama bunun parasını nasıl ödeyeceğiz ?"
Eee o zaman sen neden orada duruyorsun, kimse sizden milyon dolarlar saçmanızı beklemiyor. Birçok takım oyuncu kiraya vermişti.

Manavdan karpuz mu alıyorsun abi?

Sabri'yi aldık Engin'e gücüm yetmedi ne demek.

Bu adami yönetici yapan utansin

Futboldan da bir anladigi yok

Senelerdir Profesyonel Ekip al diye bagiriyoruz Kulüp gidiyor eski otobüs soförleri, yalancilari ve aziz yalakalari yönetici yapiyor.

Ulan bir santrafor kiraliyamadigin gibide mal mal konusuyorsun mk.

Sezon ortasında gelen hangi futbolcu başarılı olmuş diyo manyak herif.Sneijder-Drogba yetmiyo mu ? Ha bide utanmadan Hamit'in sakatlığı bütün oyun planımızı bozdu dedi ya la.Hamit'in oynamaması senin değil rakibinin oyun planını bozar en fazla hödük herif.

AA'nın açıklamalarını dinleyince ben (Temsili)

16229564.jpg

Abdürrahim Albayrak:"Eboue Türkiye'nin en iyi sağ bek oyuncusudur. Ancak TFF'ye bildirilmediği için kontenjan açsak bile oynatamıyoruz."

Elimden bir kaza çıkacak en sonunda.

Geri
Üst Alt