Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Umarım bir daha yönetici olarak gelmezsin kulübe.

Adam gibi adam abdurrahim abi.

Kadromuz çok iyi. Selçuk burak sabri bizim evladimiz. Özellikle sabri çok özverili. Transferden 5milyon euro kar ettik. Hamza hozam takımı topladı. Transfere gerek yok maaş yatıracaz. Bu takım şampiyon olacak kimsenin şüphesi olmasın.

aysal kovdu duygun getirdi

öztürk kovunca bi daha ömür billah giremez iceri

korkuyorum ali dürüst aday olacak diye

üstelik ali dürüstten de sogudum,son dönemde etkisiz kaldı bu vasıfsız kisilikler arasında

ön plana cikmasi gereken adamdı kesinlikle,üstelik ayhan akbinin programından sonra tiksindim kendisinden

ins koymaz adaylik filan,zaten korkak bi tip

yıllarca kacti yine uzak durur muhtemelen

aysal kovdu duygun getirdi

öztürk kovunca bi daha ömür billah giremez iceri

korkuyorum ali dürüst aday olacak diye

üstelik ali dürüstten de sogudum,son dönemde etkisiz kaldı bu vasıfsız kisilikler arasında

ön plana cikmasi gereken adamdı kesinlikle,üstelik ayhan akbinin programından sonra tiksindim kendisinden

ins koymaz adaylik filan,zaten korkak bi tip

yıllarca kacti yine uzak durur muhtemelen

Durustun her halinden saibe akiyor. O adamin hayatta kendinden baska kimseyi dusundugunu sanmiyorum. soguk, itici bi tip. Agzindan hic acik ve net bisey ciktigida yok. Hep politika. Hep kacamak cevap. Zaten bir kere icten gulumsedigini gorsem sasarim.

Doğru demiş, bizde hocalık yapacak kişiler kaşar ekmeğe talim etmeli ve en fazla 200-300 bin euro'luk oyuncular transfer ettirmelidir.

Taktik Ustasi Abdurrahim Albayrak gelediginden beri takimi kalkindirmayi basardi (!)
ImageProxy

başkanlık için adaymış

Abdurrahim Albayrak: Derin Galatasaraylılar benim başkan adaylığımı engeller mi bilemem. Ben her zaman hazırım. Maddi olarak da hazırım

Evet cok maddi olarak hazir, transfer niye yaptirmadin ozaman cebinden, okadar fena Galatasaraylisan ? herkes isine gelene kadar, ama taraftar herseyi gitsin alsin bunlar da bedavaya sullansinlar sonrada fanatik Galatasaraylilar.

Zamaninda yönetimde yok iken, Canaydin dönemi, kendi OTobüslerini yollatmamisti Deplasmana, zarar görür diye otobüsleri. Iki cicim lafi ile taraftar kanip fanatik filan diyip duruyoruz.

Başkan adayı olursa sevinirim. Rezil olup defolup gider. Ama bence başkan adayı olur sonra da güçlü rakiplerinden birinin yönetimine girmek için adaylıktan çekilir.

Neredesin Ünal başkanım, nerdesin. Ne güzel kulübü paragoz kebapcilardan, apodan, sarbiden temizlemistin. Hey gidi büyük başkanım, ayağını kaydıranlara lanet olsun.

Umarim sende tez zamanda defolup gidersin ve birdaha bu camiaya adimini atamazsin!!

Başkan adayı olsun seçilmez zaten yoksa yine biri alır bunu yönetime.

tap

Buna oy atan Galatasaraylinin beyini yoktur.

tam saray soytarısı ama GALATASARAY'ının değil diktatörün sarayının!!

Abdurrahim Albayrak: "Basketbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Gözlerinden öpüyorum, onları ödüllendireceğim. Dün gözlerimden yaş geldi"

Abdurrahim Albayrak: "Para konusunu yönetimle konuşacağım, olmazsa ben kendi cebimden ödeyeceğim."

geç kaldın apo para vermekte.

Geri
Üst Alt