Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
su roportaji kameralara vermis biri gs'ye yonetici de oldu. baskan olsun diyenlerde var.
medyanin boyle cahil adamlar icinde cok sirin bi ismide var. "sempatik"

YouTube

Çok tehlikeli bir insan bunu hiç sevmiyorum hiç sevmedim. Çok fazla çıkar elde ettiğini düşünüyorum bizden.

Çok tehlikeli bir insan bunu hiç sevmiyorum hiç sevmedim. Çok fazla çıkar elde ettiğini düşünüyorum bizden.
Tabii kendiside mutlaka bazi sponsorlardan guzel sakal yapiyordur ama kesinlikle cimri veya cikarci kotu bir insan degil.

Takimdaki küs oyunculari bir araya getiren, oyuncu-teknik heyet icin baskanla köpru olan bir yöneticidir kendisi. En önemlisi ne zaman futbolcularin ayliginda sorun/gecikme/uyusmazlik olsa kendi cebinden cikarip verirdi. Bu adam oyunculara luks arabalar hediye ederdi. Has bir Galatasaraylidir kendisi. Ha biatçidir orasi baska.

Laf mı etmişim Apo ya ben, daha okuduğunu anlayacak kapasiteye sahip olmayan adam trollük peşinde.

Başka kapıya Fuat efendi.

sent via GSC

Her ne kadar sevsemde kendisini bir daha GS yonetiminde yer almamali.

Aysali cok ucuzca satmistir liselilerin emrinde

Tabii kendiside mutlaka bazi sponsorlardan guzel sakal yapiyordur ama kesinlikle cimri veya cikarci kotu bir insan degil.

Takimdaki küs oyunculari bir araya getiren, oyuncu-teknik heyet icin baskanla köpru olan bir yöneticidir kendisi. En önemlisi ne zaman futbolcularin ayliginda sorun/gecikme/uyusmazlik olsa kendi cebinden cikarip verirdi. Bu adam oyunculara luks arabalar hediye ederdi. Has bir Galatasaraylidir kendisi. Ha biatçidir orasi baska.

Vay be ne melekmis. Sabri'nin geciken lamborghini aidatlarini odemis. Futbolcularin Bakkala kasapa veresiye borclarini temizlemis.
Ben kazik kadar adama senede 2 milyon euro vericem ve sapitmasin diye pesine bu gerizekali rizeliyi takicam. Hani bu karadeniz kirosunun insan iliskileri uzerine masteri varya.. ondan surekli istiyolar bu sumuklu aglak ayranciyi. Yenildigimiz fener macindan sonra tvlere aglasin. Hocayi romanyaya bulgaristana kovsun. Minik ayranci hayranlarinin sesi olsun. Yurekletine su serpsin. Sempatik yonetici.

Son düzenleme:
Ne anlatiyon sen kafan iyimi

Sour basliginda anlamistim zaten kicindan salliyorsun iste

Melonun oglunda tam defansa yardima gelmeyen ama ilerde yardiran sag kanat tipi var.

mancini gibi fular taksan aysal gıbı klubu 4.haftada bırakıp kaçsan yıne yaranamazsın bu ergenlere albayrak..

Son düzenleme:
Melonun oglunda tam defansa yardima gelmeyen ama ilerde yardiran sag kanat tipi var.

139607-1448377389.jpg

Guilherme - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

Dursun Ozbek ve ekibinin 17/18 sezununu tamamlamadan bırakmasının ardından aday olacak ve terimle beraber dönecek albayrak.

Başkanlığı şimdiden hayırlı olsun

Geri
Üst Alt