Abdurrahim Albayrak

Yonetimde

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Bu yerli sevici herifi neden istiyorsunuz anlamıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim-Şaş-Elmander üçlüsü gerekli ruh için yeterde artarlar hocayı rahatsız etmesinler yeterli o işi halleder

Tam bir saklaban. Hic sevmiyorum bunu.

Terim-Dürüst-Apo üclüsünden ( bunlari ayiramayanlar oldugu icin) gercekten acik ara en sevmedigim adam bu.

Ali Dürüst'e evet buna hayır. Gelmemesini temenni ediyorum. Gelirse de yapacak bir şey yok.

Tek başına bir dev, ülkenin başına geçse dünya liderü oluruk

Zurna X cihazından gönderilmiştir.

Gelmeli ve florya da herzaman ki gibi yerini almalı amigo olarak.
Şans getiriyor adam bize florya da olduğu vakit.

söz konusu Galatasarayın menfaatleri ise ideolojilerinizi, ihtiraslarınızı bir kenara bırakacaksınız. hamasete gerek yok. gelmeli. mehmet ağarda gelmeli. güçlü hoca güçlü yönetim için bu adamlar şart.

Gelmesini isterim. Samimi enerjisi mutlaka katkı verecektir...

Yalnız aman diyim ha, ''Fati Hozam'' ı kendisinden koruyacak sağlam bir bodyguard istihdam edilmeli mutlaka!...Özellikle olası sevinç-coşku durumlarında Hocadan uzak durmasında fayda var. Huylu huyundan vazgeçmez; 150 kiloluk cüssesiyle boynuna atılmaktan geri durmayacaktır. Hoca da 65 yaşında adam yani. Allah muhafaza!:oley::asd22::P:DD

Ali Dürüst'e evet buna hayır. Gelmemesini temenni ediyorum. Gelirse de yapacak bir şey yok.

aslında gelmeli fakat yetki verilmemeli cok fazla,takıma abilik etsin ıvır zıvır islere kostursun amigoluk yapsın

ve asıl önemlisi bu oldugu zaman reis cok fazla bulasmaz bize hatta devletle olan islerde faydasınıda görürüz malum reisin kankalarından apo.

Geri
Üst Alt