Abdurrahim Albayrak'tan Başkanlık ve Derbi Açıklaması!

Emre Arslan

Cezalı
abdurrahim-albayrak-1.jpg

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe derbisi öncesinde TRT Spor ekranlarında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’a başkan olup olmak istemediği sorulan Albayrak, “Başkanlığı, sizi çağırırlar, duayenlerimiz layık görürler, öyle bir şey olur. Ben başkan olacağım diye bir şey yok. Galatasaray’da kim istemez başkanlığı? Galatasaray’ın şu anda önemli bir maçı var. Ondan önce böyle bir şey söylemek istemem” ifadelerini kullandı.

“SAKİN OLAN KAZANIR”

Skor tahmini istenen Albayrak, “Skor tahmini bence dostluk. Ben gittim rakibi yendim, ama 2 tane vatandaş hayatını kaybetti, ne yapayım ben o galibiyeti?” diye konuştu.

Derbi ile ilgili görüşlerini açıklayan eski yönetici, “İlk olmayacak, son da olmayacak. Galatasaray iyi top oynuyor. Fenerbahçe de iyi oynamadığı zamanlarda kazanıyor. Çok özel ve çok önemli bir maç. Galatasaray yönetiminin tam kadro maça gideceğini başkan açıkladı. Sakin olanın, kendine hakim olanın kazanacağını düşünüyorum. Galatasaray taraftarlarının sağsalim gidip, sağ salim dönmesini diliyorum” dedi.

Dursun kadar kötü baskan olabilecek bir kisi varsa o da sevgi pitircigi Apo'dur herhalde.

Bu adamın olduğu yerde başarı olur. Net.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse dursundan daha çapsız olamaz o yüzden neden olmasın

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Abdurrahim Albayrak gibi bize bu takıma gönül verenler lazım . Başarı bu şekilde gelir. Sene 2000 de gelen başarı profesyonelliklemi geldi yoksa camiada ki kazanılan ruhla mı ? Takdir sizin.

Harun Sefa YAZAR

rte'ye hoş görünmek için Başkanlık sistemini yalamıştır diye sövmeye geldiydim ama konu çok farklı imiş

Yönetimde olmalı çünkü adamın elektrigi futbolculara muhteşem geçiyor. Ama başkanlık falan apoyu çok çok aşar.

kesinlikle yonetimde olmalidir
reisle arayi iyi tutmali

kesinlikle yonetimde olmalidir
reisle arayi iyi tutmali

Başkan olarak asla ama. Dursun gibi olur sonu. Reis'in yalanmadık köşesini bırakmadı peşkeş ile ama hala hakkımızı yiyorlar.

Bu tarz herifler en tepe mevkiye geldiğinde sıvacılık genlerinden dolayı hakkını arayamaz. Başkan'da biraz şahinlik de olmak zorunda.

Sistem ülkesi olmadığımız için hep bir lider bulmamız gerekiyor.

Başkan olarak asla ama. Dursun gibi olur sonu. Reis'in yalanmadık köşesini bırakmadı peşkeş ile ama hala hakkımızı yiyorlar.

Bu tarz herifler en tepe mevkiye geldiğinde sıvacılık genlerinden dolayı hakkını arayamaz. Başkan'da biraz şahinlik de olmak zorunda.

Sistem ülkesi olmadığımız için hep bir lider bulmamız gerekiyor.

yok yaw ne baskani
bu herifi baskan secmez benim bildigim GS
degil mi @Sinan bey

bu herif G.Saray'a başkan olursa kulübün kapısına kilit vursunlar daha iyi.bundan olsa olsa saray soytarısı olur!

Geri
Üst Alt