GSC Portal Abdurrahim Albayrak’tan Kritik Sneijder Açıklaması!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
hocamyavhehe.jpg

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Sneijder ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Şino kayıp edilmemeli.

Bu Albayrak işin sonunda arkasına teneke takıp göderilecek... Adnan Polat gibi tarihe gömülecek.

Sabri >>> Yılmaz Vural >>> Abdurrahim Albayrak....

Bunlardan birinin adını duyduğumda diğer ikisi aklıma geliyor :red:

hic sevemedim bu adami, sevimli bir tarz var sanirsin, ama cok itici cok amatör bir adam... Sabri yi paf tan kurtardi hemen de zorla ilk 11 oynatti, böyle is olmaz, hala takimda 44 oyuncu var

Taraftar devreye girmeli ve takımın beynini sattırmamalı. Bukadar basit aslında olay. Onca satılacak adam varken sneijderi sattıklarında o stadı başlarına yıkacağımızı hissettirirsek problem ortadan kalkar.

Taraftar olarak çok etkisisiz bu alanda.
Ultraslanın tffyi avrupaya rezil edeceğiz diyipte küçük bi pankartla protesto etmesi gibi olmamalı busefer ( ultraslanı birçok şeyiyle taktir etmişimdir, b.k atmak için demedim)

Lan simdi canli yayinda izledim, yarin Prandelli Sneijder i gene yedek birakacakmis, yonetimden boyle bir emir gelmis diyorlar Hollanda kanalinda.

Inter de ne yasadiysa aynisini Galatasaray da yasamak uzere diyorlar.

Yerli çetenin parmagı yoksa ben bir şey bilmiyom zaten yerlilerin poposunu kaldırmaktan başka bir işe yaramaz bu tip yöneticiler

Unal Aysal zamaninda Albayrak'in tek gorevi şaklabanlik yapmakti. Simdi baskan yardimcisi oldu kadroya karisiyor. Sneijder i takimda istemedigi cok net. Zaten ayrildiktan sonra da demisti Sneijder sistemi bozuyordu diye.
Neyse devre arasi kacip kurtarsin kendini Sneijder. Bize Selcuklar mustahak.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Lan simdi canli yayinda izledim, yarin Prandelli Sneijder i gene yedek birakacakmis, yonetimden boyle bir emir gelmis diyorlar Hollanda kanalinda.

Inter de ne yasadiysa aynisini Galatasaray da yasamak uzere diyorlar.

VI'yi inanma, Türkiye hakinda bir b.k bilmiyorlar genelde

Sneijderi devre arasında yollayacağı o kadar belli ki.

Eğer Sneijderin kaçmasına neden olurlarsa, bu sezon bir daha maç falan izlemem. Ya nedir bizim bu içimizdeki heriflerden cektigimiz. Eğer böyle birşey olursa taraftar da sessiz kalırsa geçmiş olsun yani.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt