- 4 Ağustos 2009
- 83.648
- 62.296
- 5.093
Traşı kes de KralArda'yı getir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani gelmiyordu xDDDArda icin ikna ettiler hasta adami. Abv sizin
Hasta adam i biktirmislar anlasilan. Abv bu ikilininHani gelmiyordu xDDD
E ben de öyle olacağını söylemiştim zati.Hasta adam i biktirmislar anlasilan. Abv bu ikilinin
O oyuncularin cogu menajer onerileriyle masaya gelmis isimlerdi yaw. Leminayi bizden once bjkye onermislerdi mesela.Mesele cok gec ve sinir krizleri i gecirttirerek yapmalari
Kimi transer edecegini masaya yatirmis apo baskan. Masa dayaniklidir umarimAbdurrahim Albayrak, NTV'ye konuştu: "İki buçuk üç saatlik, kapsamlı bir toplantı yaptık. Geride kalan sezon ve mevcut kadro ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kimleri transfer edebileceğimizi masaya yatırdık. Toplantı çok ılımlı ve çok güzel bir havada geçti."
Falcao
Onyekuru
Seri
Nzonzi
Lemina
Andone
Marcao
Luyindama
Sarrachi
Getirenler bu adamlar değil mi?
Kağıt üzerinde kim kötü der bu oyunculara?
Biraz dozunu bilerek eleştiri yapmak lazım diye düşünüyorum
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Golgesi uzun adamlar ulkesinden Galatasarayin payina duseni de Abdurrahim.Abdurrahim Albayrak, NTV'ye konuştu: "İki buçuk üç saatlik, kapsamlı bir toplantı yaptık. Geride kalan sezon ve mevcut kadro ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Kimleri transfer edebileceğimizi masaya yatırdık. Toplantı çok ılımlı ve çok güzel bir havada geçti."
transferleri yine bu bey mi yapacak