Abdurrahman Emir Sarıgül

Babasının oğlu. Her taşın altından o çıkıyor...23 Nisanda Galatasaray ilkokuluna gidip çocukların bayramını kutlamış. :)

Sisli sokaklarında bütün gün.Ne ara Galatasaray ile ilgileniyor, ya da ilgileniyor mu acaba?

futboldan anlamadıgını birilerinin isteğiyle orada oldugunu kanıtlıyor sadece jr sarıgül

abdurrahman sarigul onemli bir gsli olmaya adaydir

ya arkadaş biri de dememiş adam şişli belediye başkan vekili diye..ondan olmasın acep belediye işleriyle ilgilenmesi sağa sola koşturması..

sanırım ramazan ayı bitmeden konu içinde ben ve emir beyin aynı karede olacağı fotoğraf burada

olacak

Bizim gibi elit bir kulübe Abdurrahman diye bir isimli yönetici yakışmıyor . Acilen kovulması gerekir Abdurrahman beyin Ünal Aysal tarafından .

epy8ygy8.jpg

YOL YAP YOLUNA GİDELİM

EMİR BAŞKAN

2016'da Ünal Aysal'ın bıraktığı zaman yerine geçebilecek 3 isimden biri . Diğerleri için ;

(bkz: mehmet karlı ve ali sabancı)

2016'da Ünal Aysal'ın bıraktığı zaman yerine geçebilecek 3 isimden biri . Diğerleri için ;

(bkz: mehmet karlı ve ali sabancı)

sabancı niye bu toplara girmiyor hayret birşey sabancıların gücünü ele geçirmemiz lazım çok faydası olur fenerin arkasında koç var bizde adam akıllı zengin yok ünal aysal cepten vermeye karşı..

sabancı niye bu toplara girmiyor hayret birşey sabancıların gücünü ele geçirmemiz lazım çok faydası olur fenerin arkasında koç var bizde adam akıllı zengin yok ünal aysal cepten vermeye karşı..

Dimi . Ben diyorum da kimse anlamıyor maalesef . Hiç bilemedim yönetim kurulu üyesi olsun . Her sene 1 yıldız getirir :D

Dimi . Ben diyorum da kimse anlamıyor maalesef . Hiç bilemedim yönetim kurulu üyesi olsun . Her sene 1 yıldız getirir :D

ünal bey çağırdı onu 2 defa yönetimede adam gelmiyor polat da çağırmıştı galiba hazır değilmiş şirket işleri daha mühim geliyor sanırım ali koç gibi futbola meraklı değil bu :D ama hiç kimse cem uzan gibi olamaz abramoviçimiz olcaktı bizim adam

ünal bey çağırdı onu 2 defa yönetimede adam gelmiyor polat da çağırmıştı galiba hazır değilmiş şirket işleri daha mühim geliyor sanırım ali koç gibi futbola meraklı değil bu :D ama hiç kimse cem uzan gibi olamaz abramoviçimiz olcaktı bizim adam

Valla ya :( Cem Uzan başkan cimbom şampiyon :(

Geri
Üst Alt