Abdussamed, Galatasaray A Takımı ile İdmanlara Başladı

Samed'i hiç izlemedim ama Celil bana da çok düz biriymiş gibi geliyor.Atalay Keçiören maçında Yunus'tan bile iyiydi.

Celilin o fizikle oynamasi mumkun degil yav bacaklari cok kisa ve dedigin gibi duz bir topcu

Atalayin devamlilik sikintisi var + hoca fizik/kondisyonundan memnun degil galiba

Celilin pass tekniği şu anki A takım oyuncular arasında hiç sırıtmaz galiba. Bin tane pass hatası yapıyor buda.

Cikarmak baska, takima monte edebilmek baska. Umarim fizik ve mental acidan Ozanin gosterdigi potansiyeli gosterebilir.

Fatih Terim 'e güveniyorum kimi ne zaman A takıma dahil edeceğini biliyordur, yoksa Atalay 'ı da Abdussamed 'i de bizden daha iyi tanıyordur. Sanırım Ozan veya Yunus kadar vitrin yapamamış olmalarının sebebi bu sene yaşadıkları sakatlıklar olabilir ama seneye kesinlikle ikisini de A takımda göreceğimizi düşünüyorum, ikisini de farklı kılan çok iyi yaptıkları işler var

ya bu samet milli takımın hindistandaki maçlarında sahanın en kötü topçusuydu açık ara 1 senede evrim mi geçirmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lesh yerli futbolcularin kontrati bitikce örnek selcuk sinan bunlarin yerine süper ligden transfer degil alt yapidan doldurmamiz gerek , tecrübeleri yok derseniz sinan selcuk gibi corbacilarin tercübeleri varda ne oluyor?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu hoca mı Tudor mu 1–2 hazırlık maçında denemişti Selçuk'un şuanki hali gibi oynuyordu. Eğer düzeldi ise tekrar bir denemek lazım

Onu bunu boşverin şu çocuk ortaiığı yıkacak yakın zamanda.

Ekli dosyalar

• 03f9c3f5466f4f4290dc7eb6424f4dd8.webp
    03f9c3f5466f4f4290dc7eb6424f4dd8.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 114
Geri
Üst Alt