- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Yunus Belhanda ama![]()
Yok benim dedigim original bizim Yunus

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus Belhanda ama![]()
Hem fiziksel hem de Mental açıdan hazır Olmaları gerekiyor. Fiziksel açıdan yetersiz olduklarında ciddi sakatlıklarla karşı karşıya kalabiliyor oyuncular, Mental olarak ise kötü geçirdikleri birkaç maç kariyerlerini bile bitirebilir o yüzden büyük hocalar her zaman temkinli yaklaşır.Oynadığı mevki için fizik olarak biraz daha gelişmeli özellikle omuz ve baldır kısımları. Top saklama ve mücadeleye girmesi gereken bir mevki olduğu için bu bölgelerini geliştirse direk ilk 11 başlar o kadar yetenekli.
Alt yaşlarda bu kadar milli olmuş birinin mental sorunu olacağını pek sanmıyorum fakat fizik çok önemli. Altyapıdakilerin çoğunun fiziğine bakan 13-14 yaşında zanneder.Hem fiziksel hem de Mental açıdan hazır Olmaları gerekiyor. Fiziksel açıdan yetersiz olduklarında ciddi sakatlıklarla karşı karşıya kalabiliyor oyuncular, Mental olarak ise kötü geçirdikleri birkaç maç kariyerlerini bile bitirebilir o yüzden büyük hocalar her zaman temkinli yaklaşır.
Binlerce taraftarın önüne çıkıp saçma sapan bir pas verdi niye yuhalanmak oyuncuyu bitirebilir, Gerçi biz taraftar olarak sıfırniz gençlere şans verilmesini istiyoruz sağda genç bir oyuncu gördüm zaman heyecanlanıyoruz ama bu isteğimiz var arzumuz oyuncu üzerinde aşırı baskı da yırta biliyor. Unutmayalım ki 5:10 tane taraftarın önünde oynarken bir anda binlerce taraftarın önüne çıkmak öyle kimsenin Mental olarak hazırlanabileceği bir şey değil.Alt yaşlarda bu kadar milli olmuş birinin mental sorunu olacağını pek sanmıyorum fakat fizik çok önemli. Altyapıdakilerin çoğunun fiziğine bakan 13-14 yaşında zanneder.
Celil filan hikaye asıl uğraşmamız şans vermemiz gereken çocuklar Atalay/Abdussamed ve M.Kapı üçlüsü ...