# Abdussamed Karnuçu

Ek olarak Tolgay 28 yasinda. Abdussamed daha 18 yasinda.

Denemekte fayda var tutarsa yillarca kullanirsin.
biz 18 yasindaki cocuga bebek muamelesi yapiyoruz. ata yapar diyoruz. ahmet calik denen mal bence rizeye 2 gol attirdi. ozanin abdulsametin hatasi bana koymazda bu ahmet denen davar hata yaptiginda ki her macta rezil hatalar yapiyor. evlat acisi gibi geliyor.

bu çocuğu atalay gibi dikkatle 2-3 maç izledim ve açık söylüyorum şu an ozan kabak kadar a takımda oynamayı hak ediyor lakin nedense bu çocuğun önünde görünmez bir set var... özellikle leşcuk korunuyor gibime geliyor yada donk....

Geçen u19 maçında şiir gibi oynadı. Bu maç neden ilk 11de yoktu anlayamadım. Bu arkadaşı Dos olarak oynatıp Celili biraz öne atsak daha iyi olurdu

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Celil yerine sık sık denenmeli. Tipi de oyunu da resmen ben görev adamıyım diye bağırıyor. Donk'un yerli versiyonu desek yanlış olmaz herhalde. Etliye sütlüye karışmam işimi düzgün yaparım kıvamında çocuk.

abüssamed şu an a takımda direk oynayacak seviyede bir oyuncudur ve ozan kabakla aynı potansiyeldir ama nedense önü özellikle kapatılıyor gibi.. kendisi son porto u19 maçında atalayın,yunusun,gökayın olduğu takımda açık ara en iyi oyuncu idi,çok iyi fizik, hız,güç ,akıllı seziler ve araya girme topla çıkma ve uzun isabetli paslar atarak parlamışdı.. teknik ekibin abdüssamedi görmemesi ya bilerek önünü kesme yada futboldan zerre anlamamalarıdır lakin dün akşam atalayın sol kanada hapis edilerek leşcuk denen futbol fakirine yer açma çabası abdüssamedin önünün bilerek kesildiği ihtimalini çok daha kuvvetlendiriyor..

2 gun once celil neden oynamiyor diyenler simdi samed neden oynamiyor diyo. Celili izleyince bu adama sardilar :D

abüssamed şu an a takımda direk oynayacak seviyede bir oyuncudur ve ozan kabakla aynı potansiyeldir ama nedense önü özellikle kapatılıyor gibi.. kendisi son porto u19 maçında atalayın,yunusun,gökayın olduğu takımda açık ara en iyi oyuncu idi,çok iyi fizik, hız,güç ,akıllı seziler ve araya girme topla çıkma ve uzun isabetli paslar atarak parlamışdı.. teknik ekibin abdüssamedi görmemesi ya bilerek önünü kesme yada futboldan zerre anlamamalarıdır lakin dün akşam atalayın sol kanada hapis edilerek leşcuk denen futbol fakirine yer açma çabası abdüssamedin önünün bilerek kesildiği ihtimalini çok daha kuvvetlendiriyor..

Üstad adamın menajeri falan mısın her gün 10 mesajın sadece karnuçu'yu övmek üzerine gördüğüm kadarıyla.

Geri
Üst Alt