Onur AVCI
Aslan Üye
- 20 Aralık 2008
- 8.725
- 5.153
- 1.963
Ama şuana kadar formu iyi değil bu da gerçek. Yanılttı beni şahsen.Mac bitsin oyle yorum yapalim bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama şuana kadar formu iyi değil bu da gerçek. Yanılttı beni şahsen.Mac bitsin oyle yorum yapalim bence
Arab diyarlarında oynayan adamların ciğerleri bitiyor oksijensizlikten, vücut yavaşlıyor.. Gomis gibi.Arabistan ritimini baya bozmuş sezon başında kamp falan gördüğünde tehlikeli haline dönebilir ama şuanda sahada yürüyor
Evet ama gomis sezon başı kampından sonra geçen seneye göre iyi aboubakar gomis daha genç kamp ile toplayabilir.Arab diyarlarında oynayan adamların ciğerleri bitiyor oksijensizlikten, vücut yavaşlıyor.. Gomis gibi.
Mac bitti simdi yorum yapabilirmiyimMac bitsin oyle yorum yapalim bence
ElbetteMac bitti simdi yorum yapabilirmiyim
Tinercinin futbolcusunuda savundurma bana lig bitince gorucez.Bjkye ilk geldiginde de cok elestiriliyordu sonradan acildi
Gomisi gömüp abobubakari övmek haTinercinin futbolcusunuda savundurma bana lig bitince gorucez.Bjkye ilk geldiginde de cok elestiriliyordu sonradan acildi
Tinercinin futbolcusunuda savundurma bana lig bitince gorucez.Bjkye ilk geldiginde de cok elestiriliyordu sonradan acildi
Gomisi gommedik guclu adamlar her zaman is yapar bu ligdeGomisi gömüp abobubakari övmek ha