Aboubakar 4 Milyon Euro!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
VincentAboubakarsevinc_B.jpg

Porto, Beşiktaş'ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Vincent Aboubakar için 4 milyon euro talep etti.

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, eski futbolcusu Vincen Aboubakar için ilk teması kurdu. Aboubakar'ı yeniden kiralamak isteyen siyah beyazlılar, Porto'dan 4 milyon euro yanıtını aldı.

Bu transfer için 3 milyon euro fiyat belirleyen Fikret Orman yönetimi, Portekiz ekibinden indirim talep edecek. Öte yandan Kamerunlu golcü ise Beşiktaş'tan 3.5 milyon euro yıllık ücret talep etti.

Habertürk

az yav şampiyon yapar kiralık parasını çıkartır bu adam zaten.

Niye kiralamaya çalışıyorlar anlamış değilim.

Porto’nun nasıl yönetildiğini başkanından çaycısına kadar incelemek lazım.

Porto’nun nasıl yönetildiğini başkanından çaycısına kadar incelemek lazım.
İncelensin...Örnek alınacak kadar ibret alınacak doneler de çıkacaktır. Onca fahiş fiyatla futbolcu satışına rağmen Porto' nun mali tablosu hiç de zannedeceğin gibi parlak değil, hatta sürekli çok kötü olduğuna dair haberler yansıyor medyaya. Hep büyük karla sattığı futbolcularla gündeme gelmeleri yanıltıcı oluyor. Kim bilir ne fiyasko hamleler yapıyorlar, bizim bilmediğimiz ki bu haldeler?...

İncelensin...Örnek alınacak kadar ibret alınacak doneler de çıkacaktır. Onca fahiş fiyatla futbolcu satışına rağmen Porto' nun mali tablosu hiç de zannedeceğin gibi parlak değil, hatta sürekli çok kötü olduğuna dair haberler yansıyor medyaya. Hep büyük karla sattığı futbolcularla gündeme gelmeleri yanıltıcı oluyor. Kim bilir ne fiyasko hamleler yapıyorlar, bizim bilmediğimiz ki bu haldeler?...
Allah Allah çok şaşırdım açıkçası. Sürekli fahiş futbolcu satımı ve istikrar nedeniyle söylemiştim ama mali tabloyu bilmiyordum açıkçası.

Dil ve kültür birliğinin getirdiği avantajlarla, özellikle Brezilyalı futbolcuların Avrupa' ya ideal giriş kapısı durumunda olan, 100 den fazla ciddi profesyonel scout görevlendiren Porto bile her attığı taşı yerine konduramıyor. Futbol piyasası çok çetin, tabiri caizse ''Köşe 8; şeytan 9 değil, milyon''...

Hani bir mevki için aklına futbolcu önerisi gelmeyen ortalama bir ergenin, mesela: ''Canım başkasını bulamıyorlarsa, 1-2 milyona G. Amerika' dan bir scout transferi yapsınlar solbeke!'' ezberciliğinin saçmalığına vurgu yapmak istedim; sorsan, garanti adam ister üstelik. Öyle bir Dünya yok...

Geri
Üst Alt