Aboubakar: "Mauro Icardi'nin Galatasaray'da kalmasını istiyorum"

Açıkcası böyle bir rekabeti izlemek isterim. Rekabeti artirir ve ligin marka degerini artirmaya etkisi olur.

Ibrahimovic ve lukaku da benzer bir atismaya girismisti gayet keyifliydi.

Meydan okumanin kucuk gorulecek bir tarafi yok. Sonucta icardinin arkasinda daha kaliteli ayaklar bunu da göze almiş

Abuş a icardinin uygulayacağı tarife
8fcb6c403fd0665b004cbed9c60cca98 (1).gif

Açıkcası böyle bir rekabeti izlemek isterim. Rekabeti artirir ve ligin marka degerini artirmaya etkisi olur.

Ibrahimovic ve lukaku da benzer bir atismaya girismisti gayet keyifliydi.

Meydan okumanin kucuk gorulecek bir tarafi yok. Sonucta icardinin arkasinda daha kaliteli ayaklar bunu da göze almiş
Ciddi postlarına aliskin degilim olm.

Yapma boyle seyler

İcardi Galatasaray'da kalsa bile sen Beşiktaş'ta kalır mısın orası meçhul. Çin'den Arap ülkelerinden falan bir teklif gelirse topukların götüne vura vura kaçarsın zamanında yaptığın gibi :)

adam kötü bir şey denemiş millet niye yükseldi

İcardiye bunu gösterelim seneye buna saplamak için kalacaktır ayrıca stoper kaleci 10 numara nedir la herifi her yerde denemişler

Vincent Aboubakar: "Kariyerime kaleci olarak başladım. Sonra stoper ve defansif orta saha oynadım. Avrupa'da ise santrfor oynadım. Asıl mevkim de 10 numara!"

Benim orda bi manita var. Feri Cansel'e benzediği için ben Feri diyorum.
Asıl adı Gülşen. Arkadaşları da Münevver diyorlar. Yalnız kaldığımız zaman da ben kuzu diyorum.

İcardiye bunu gösterelim seneye buna saplamak için kalacaktır ayrıca stoper kaleci 10 numara nedir la herifi her yerde denemişler
Aşkın olayım diye şarkı söylemediği müddet Icardi'nin bunun varlığından haberdar olduğunu sanmam. Yani pek şeyinin umrunda bile değildir.

İcardi üstünde reklam yapma abuşş.

Geri
Üst Alt