ABVL Yarı Final 3.Maç | Vakıfbank 3-2 Galatasaray Daikin | M.S | 22 Nisan

Gamze - Nihan 2 tane yapıştıran çapraz yeter.

3 kez üst üste blok yiyip akıllanmayan 4.defada blok yiyen Neriman, Bianco (hemmen), istikrarsız Raba, yumuşak Saori gitsin zaten.

Hatta ve hatta winner olmayan Montano !

montano nasil winner olmuyor. 1 maçta en çok sayi alan oyuncu. sen güzellige göre oyuncu begeniyon.:DD

montano nasil winner olmuyor. 1 maçta en çok sayi alan oyuncu. sen güzellige göre oyuncu begeniyon.:DD

Son sette (5.) skor 12-13 iken müsait pozisyonda sayı alamayan oyuncu winner değildir. 1.2.3.4. set oyun başlarında istediği kadar sayı alsın. Kazanma alışkanlığı yok.

Son sette (5.) skor 12-13 iken müsait pozisyonda sayı alamayan oyuncu winner değildir. 1.2.3.4. set oyun başlarında istediği kadar sayı alsın. Kazanma alışkanlığı yok.

ben montanoyu yanliş biliyorum ozaman. ona yardim eden olmamiş. maç sonuna yorulmasi normaldir. bu herzaman böyle olmuyor vasficim. taurasinin 14 sayi önde oldugumuz maçta 2 defa topu elinden verip maçi elinden aldirmişti. ordada herşey taurasiden bekleniyordu. oda winnerdi. sen dogru dürüst sistemde oynamazsan yildizlarin yamuldugu durumlar olur. 1 oyuncunun eline bakiyoruz biz.

ben montanoyu yanliş biliyorum ozaman. ona yardim eden olmamiş. maç sonuna yorulmasi normaldir. bu herzaman böyle olmuyor vaficim. taurasinin 14 sayi önde oldugumuz maçta 2 defa topu elinden verip maçi elinden aldirmişti. ordada herşey taurasiden bekleniyordu. oda winnerdi. sen dogru dürüst sistemde oynamazsan yildizlarin yamuldugu durumlar olur. 1 oyuncunun eline baiyoruz biz.

Winner oyuncu her zaman maç kazandıramaz ama 5 maç final oynasa (son set) 4 ünü kazandırır takımına.

Bugün kim vardı Vakıf'ta.. Brakocevic. Maç başlarında tekli blokta yedi, müsait pozisyonda auta da attı, karşılama hatasıda yaptı. Ama maçın sonları oldu mu affetmez. Bir şekilde alır sayıyı. Şikecilerde ki çinlide böyle. Bizim Montano için maç başı maç sonu farketmez aynı devam eder.

Ha iyi oyunudur iyi skorerdir, belki ligdeki ilk 10 hatta 5 içindedir ama bir winner değildir.

Winner oyuncu her zaman maç kazandıramaz ama 5 maç final oynasa (son set) 4 ünü kazandırır takımına.

Bugün kim vardı Vakıf'ta.. Brakocevic. Maç başlarında tekli blokta yedi, müsait pozisyonda auta da attı, karşılama hatasıda yaptı. Ama maçın sonları oldu mu affetmez. Bir şekilde alır sayıyı. Şikecilerde ki çinlide böyle. Bizim Montano için maç başı maç sonu farketmez aynı devam eder.

hala anlamadin. onun yaninda yardimci oyuncular var. bana söyle ona kaç top gelmiş. montanoya kaç top gelmiş. varmi bunun sayisi. dinlenmiş bile olabilir brako

bizden montanoyu al ayni 5 linin içine brakoyu al burda ona laf etmeyen olmaz. bunu onu begenmeme ragmen söylüyorum.

raba saori gitsin. 4 yabancida olmasin. 3 yabanci olsun tam olsun.

hala anlamadin. onun yaninda yardimci oyuncular var. bana söyle ona kaç top gelmiş. montanoya kaç top gelmiş. varmi bunun sayisi. dinlenmiş bile olabilir brako

bizden montanoyu al ayni 5 linin içine brakoyu al burda ona laf etmeyen olmaz. bunu onu begenmeme ragmen söylüyorum.

Benim demek istediğim Montano müthiş skorer olmasına, bizim takımın herşeyi olmasına rağmen maç sonu dahi olsa ekstra bişey göstermemesi. Yardımcı oyuncularımız olmasa seti zaten final setine taşıyamazdık.

Maçın istatistiklerini yazayım.

Vakıf'ta Brako'ya 43 Gözde'ye 42 Costa'ya 36 top atılmış.

Bizde Montano'ya 76 Saori'ye 21 Raba'ya 28 top atılmış. Bu kadar arada fark olunca Montano'nun hata yapması çok normal. Sürekli aynı oyuncuya blok kuruluyor çünkü. Brako %51 Montano %45 ile top öldürmüş. İkisi de çok iyi oyuncudur. Ben kıyas yapmam şahsen.

Maçın istatistiklerini yazayım.

Vakıf'ta Brako'ya 43 Gözde'ye 42 Costa'ya 36 top atılmış.

Bizde Montano'ya 76 Saori'ye 21 Raba'ya 28 top atılmış. Bu kadar arada fark olunca Montano'nun hata yapması çok normal. Sürekli aynı oyuncuya blok kuruluyor çünkü. Brako %51 Montano %45 ile top öldürmüş. İkisi de çok iyi oyuncudur. Ben kıyas yapmam şahsen.

bende bunu diyorum. vasfi bunu söylüyor. nerdeyse yari yariya. birde dedigin gibi ona önlem var genelde. ben zaten begeniyorum onuda sorun o degil. vasfi 1 maça göre degerlendiriyor. winner degil diye söyledim. daha winner nasil olsun:DD

vasfi diger yabancilar olmasa final seti olmaz diyorsan dursunlar ozaman.:p

raba saori gitsin. 4 yabancida olmasin. 3 yabanci olsun tam olsun.

Ondan sonra biri sakatlanınca ortada kalalım :) Montano sakatlanınca ne olduğunu gördük. Brako yerine bile yedek yerli çapraz almalıyız. Polen ya da Yeliz. 3 yabancı smaçör olmak zorunda zaten. Biri yedek olacak.

Ondan sonra biri sakatlanınca ortada kalalım :) Montano sakatlanınca ne olduğunu gördük. Brako yerine bile yedek yerli çapraz almalıyız. Polen ya da Yeliz. 3 yabancı smaçör olmak zorunda zaten. Biri yedek olacak.

bunlar 4 tane aldilarmi saçma sapan oyuncular aliyorlar. paralari varsa alsinlarda. ben bunlara güvenmyorum.

vasfi beni yanliş anlama. saygi duyuyorum dedgine. neyse ben gider iyi geceler.

bende bunu diyorum. vasfi bunu söylüyor. nerdeyse yari yariya. birde dedigin gibi ona önlem var genelde. ben zaten begeniyorum onuda sorun o degil. vasfi 1 maça göre degerlendiriyor. winner degil diye söyledim. daha winner nasil olsun:DD

vasfi diger yabancilar olmasa final seti olmaz diyorsan dursunlar ozaman.:p

Winner başkadır skorer oyuncu başkadır anlatmak istediğim o.

Neyse bakalım Brakocevic bizde neler yapacak. Bütçe artmıştı galba kurulda.

Winner başkadır skorer oyuncu başkadır anlatmak istediğim o.

Neyse bakalım Brakocevic bizde neler yapacak. Bütçe artmıştı galba kurulda.

iyi işler yaparda böyle vasifsiz raba saori gibi oyuncular olursa onada saydirirz.vasfsiz desemde oyunlari vasifsiz. biz garayi almiyoruzda bunlari alyoruz. neyse yarin tatil. ozaman tartlşirz. iyi geceler.:DD

iyi işler yaparda böyle vasifsiz raba saori gibi oyuncular olursa onada saydirirz.vasfsiz desemde oyunlari vasifsiz. biz garayi almiyoruzda bunlari alyoruz. neyse yarin tatil. ozaman tartlşirz. iyi geceler.:DD

Garay'ın Fb'den ayrılma ihtimali varmış. Rusya falan diyorlar keşke biz devreye girsek ama nerdeee

Geri
Üst Alt