AC Black Flag Resynced

Bu ne? Daha iyi çözünürlükle bezenmiş versiyonu mu oluyor?

yok heis modern anvil remake bu, görsel remaster değil yani. orijinal versiyondaki loading screenler fln yok gameplay farklı, combat, dalış mekaniği, desync regülasyonu vs hepsi revize edildi, yeni side storyler de var

Ezio üçlemesi ve AC3'ün yanında ne kadar AC oyunudur tartışılır ama korsan temalı güzel bir oyundur vesselam. Hatta en keyif alarak oynadığım AC oyunudur diyebilirim. Remake'inin yapılmasına çok sevindim. Bir gemiye sahip olmak, o gemiyi geliştirmek ve gemi savaşları yapıp ganimet toplamak keyifliydi. Tropikal iklimi ve sığ okyanus sularının, resiflerin görsel güzelliğini güzel yansıtmışlardı. Hatta su grafiği en iyi oyunlardan biriydi zamanında. Remake videolarına baktığım zaman su grafiğini nirvanaya taşımışlar diyebilirim. O kıyılardaki masmavi kristal berraklığındaki okyanus sularını eğilip içesin gelir, o kadar güzel yapmışlar.

Açık dünya bir oyunda at sahibi veya gemi sahibi olabiliyorsanız o oyun benim için 2 adım önde başlar ve tahminen oynarken en keyif aldığım oyunlardan biri olur. (Bkz: Red Dead Redemption 2 / Assassin's Creed 4 Black Flag)

Bu oyunu ilk oynadığımda baya hoşuma gitmişti ama gemi savaşları yüzünden yarıda bırakmıştım.

Ana konu ayni mi, reis?

evt heis ana hikaye aynı ama anlatı/progres farklılaşmış gibi epey içerik eklendiği için

izlediğim videolara göre değerlendirecek olur isem ubi'nin son dönemde yaptığı en kaliteli işe benziyor, ki singapur stüdyosu yani şaşırtıcı bi hadise

evt heis ana hikaye aynı ama anlatı/progres farklılaşmış gibi epey içerik eklendiği için

izlediğim videolara göre değerlendirecek olur isem ubi'nin son dönemde yaptığı en kaliteli işe benziyor, ki singapur stüdyosu yani şaşırtıcı bi hadise
Yalniz sadece SSD'ye yukleyebilirsiniz diye not koymuslar. Ben oyunlari D surucusune yukluyorum, o da HDD. Sictik :D

Geri
Üst Alt